Basatemür: Ego, Hırs, Play-Off, Anlamını Yitirmiş Araçlar

Basatemür: Ego, Hırs, Play-Off, Anlamını Yitirmiş Araçlar

Somaspor’da futbolculara, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Lig’lerin ertelenmesi sonrası izin verilmişti.

Somaspor teknik direktörü Burhanettin Basatemür, futbolculara verilen izin ve gelişmelere bağlı olarak şunları söyledi:

”Somaspor ailesi olarak TFF’nin karar aldığı gün dahil olmak üzere antrenmanlarımıza ara verdik. Takvim açıklandıktan sonra da mümkün olan en doğru zamanda antrenmanlara başlamayı düşünüyoruz. Kişisel egomuz, kişisel hırsımız, play-off, şampiyonluk yada ligde kalma gibi anlamını yitirmiş araçlar.. Bunların hiçbiri sporcularımızdan, çalışanlarımızdan ve ailelerimizden önemli değil. O yüzden erkenden antrenmanlara başlama gibi anlamsız bir düşüncemiz olmayacak. Futbolcularımız bireysel olarak evlerinde çalışmalarını sürdürüyor..Bu süreçte dikkat etmemiz gereken bir konu da büyüklerimize olan davranışlarımız. Lütfen büyüklerimize son derece sabırlı, hoşgörülü, güler yüzlü ve saygılı olalım.”dedi.
YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN