Baba ve Oğul Yeşil Sahada..

Baba ve Oğul Yeşil Sahada..

TFF Futbol Saha Komiserleri Derneği Manisa Şubesi Saha Komiserlerinden Ahmet Akbulut ile Soma Zaferspor’da oynayan oğlu Cengizhan Akbulut, 10 Ocak Çarşamba günü Linyit Stadında oynanan Soma Zaferspor-Saruhanlı Belediyespor U-16 maçında baba Ahmet Akbulut saha görevlisi, oğlu Cengiz Akbulut ise futbolcu olarak yer aldılar..

Baba Ahmet Akbulut, görev anlayışı, disiplini, düzgün kıyafeti, hakem ve temsilcilerle uyumu ile bizlerden tam not aldı.

Oğul Cengizhan Akbulut ise, hem U-14 takımı, hem U-16 takımı ile oynadığı başarılı futbolu ile göz dolduran ve geleceği olan bir yetenek. Baba ve oğul’un her ne kadar saha içerisinde amaçları farklı olsa da; futbolumuzun bu güzel görüntüsünde verdikleri poz bizleri bir hayli duygulandırdı..

somadaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN