Ayşe Temizel Orta Okulu Masa Tenisinde Kupa Bırakmadı!

Ayşe Temizel Orta Okulu Masa Tenisinde Kupa Bırakmadı!

Ulusal Egemenlik Spor Müsabakaları kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvalarında Ayşe Temizel Orta Okulu öğrencilerinden büyük başarı.

20 Nisan 2019 Cuma günü Soma ilçemizde gerçekleşen Ulusal Egemenlik Masa Tenisi Turnuvasına yaklaşık 40 sporcu katılırken, müsabakalara katılan sporcular dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele verdiler.

Soma Rıfat Dağdelen Spor Salonunda gerçekleşen ve 10 takımın katıldığı Masa tenisi Turnuvasına; Erkek-Kız Küçükler ve Yıldızlar müsabakalarında Ayşe Temizel Ortaokulu damgasını vurdu.



Ayşe Temizel Ortaokulu Küçük Kızlarda takım olarak; ilçe 1.Si
Ferdi müsabakalarda; Elif Tuaç ilçe 1. si Neferiye Arslan ilçe 3. sü

Yıldız Kız ve Erkek takımlarımız takım halinde İlçe 1. si oldu.
Ferdi müsabakalarda ise kızlarda; Ayşe Güzide Park  ilçe 1.si
Erkeklerde; Semih Semih ilçe 1. si oldu..


Yıldız, ”Her Dalda Başarı Sağladık”

Elde edilen bu büyük başarının ardından Sporcuları tebrik edip başarılarının devamını dileyen Ayşe Temizel Ortaokulu Beden Eğitim hocası Erdal Yıldız, “Okulumuz katıldıkları her şampiyonadan mutlaka kupa ve madalyalarla dönüyorlar. Uygulaması zor olan spor dallarından biri olan Masa tenisi branşında bizi gururla temsil ediyorlar. Tüm öğrencilerimizi okulumuzu Manisa ve Soma’da tüm sezon boyunca antrenman ve müsabakalarda gösterdikleri mücadele için çok teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Bizleri gururlandırdılar. Her çocuk spor yapmalı”dedi.

Bizlerde Somadaspor olarak başta okul yönetimi, Beden Eğitim Hocamızı ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..

 




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN