Avdan Orta Okulu Streetball’da 3.Oldu.

Avdan Orta Okulu Streetball’da 3.Oldu.

30 Mayıs Çarşamba günü Soma ilçemizde düzenlenen Streetball (sokak basketbolu) müsabakaları tamamlandı.

Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Basketbolun 3*3 şeklinde tek pota halinde sokakta oynanan bu sporda, sporcular hem eğlendi hemde birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Çok çekişmeli geçen ve izleyenlere de büyük keyif veren maçların ardından dereceye giren takımlarda belli oldu..
DERECEYE GİREN TAKIMLAR
1.Ayse Temizel Ortaokulu
2.Canlar Ortaokulu
3.Avdan Ortaokulu
4.13 Eylül Ortaokulu oldu.

SILAY MUTLU, ”İNANIRSAK, ÇALIŞIRSAK BAŞARI GELİYOR”
Okul sporlarında ses getirmeye başlayan Avdan Ortaokulu Öğrencileri bu branşta da kendilerini gösterdiler.
Okulun beden eğitimi öğretmeni Sılay Mutlu “ okulumuz çok küçük belde okulu olması ve toplamda 150 öğrencinin içinden sporcu seçiminin zor olmasına rağmen, çok güzel işlere imza atıyoruz ve hemen hemen her branşta bizde varız demek mutluluk verici, inanırsak ve çalışırsak başarı geliyor. Çocuklarımda bende güzel şeylerin olacağına inandık ve yine güzel anılar biriktirerek okulumuza döndük” seklinde konuştu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN