Alt Yapılarda İyiyiz Ama?

Alt Yapılarda İyiyiz Ama?

U-16 Milli Takımımız’ın Rusya’da düzenlenen Uluslararası Starway Turnuvası’nda kupayı kazanmasının ardından U-17 Milli Takımımız da Ukrayna’nın ev sahipliği yaptığı Viktor Bannikov Turnuvası’nda şampiyonluğu kazandı. Milliler mutlu sona ulaşırken, Ahmet Çağrı Güney turnuvanın en iyi kalecisi seçildi.

Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü’nden Sorumlu Milli Takımlar Koordinatörü Oğuz Çetin, art arda gelen iki kupanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Oğuz Çetin, Genç Milli Takımlarda yaptıkları çalışmaların kısa zaman içinde olumlu sonuç vermesinin sevindirici olduğunu belirtti.



Genç Milli Takımlar Sorumlusu ve Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ise başarılarından dolayı teknik adamları ve oyuncuları kutladı. Kafkas hem oyun, hem de sonuçlar anlamında gelişim gösterdiklerini kaydederken, başarılı sonuçları resmî maçlara da taşıyacaklarına inandığını belirtti.

U-17 Milli Takımı Teknik Sorumlusu Mehmet Yıldırım da öğrencilerinin Viktor Bannikov Turnuvası’nda hak ettikleri sonucu aldıklarını, hem takım olarak, hem de bireysel olarak çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. Yıldırım, kupanın yaklaşan Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi büyük moral verdiğini ifade etti.
KAYNAK:TFF


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN