Alper Özgün, Sınıfı Geçti

Alper Özgün, Sınıfı Geçti

A-Grubunda iki maçını da kazanan Nakliyeciler ile, iki maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyeti bulunan Öğretmenler Birliği Teiaş’ta karşı karşıya geldi.

İ.Batuhan Kutucu’nun düdük çaldığı ve Alper Özgün, Sınıfı Geçti ği zorlu mücadelede gülen taraf 4-0’lık skorla Nakliyeciler Kooperatifi oldu.

Nakliyeciler takımı, defansta Hasan-İsmail,Tamer, Gürkan orta sahada Kemal ve İsrafil’le kaptıkları topları oldukça hareketli ve hızlı oynayıp, günün başarılı oyuncusu Alper ve Bülent’le buluşturup sonuca kısa yoldan gitti.

alper özgün

Gollerini Ailesi İle Paylaştı

Her tarafından enerji fışkıran ve bu enerjisini yeri geldiğinde gölgesiyle kavga ederek kullanan Alper Özgün, takımı adına bugün çok büyük işlere imza attı. Başarılı oyuncu 12′ 25′ ve 60.dakikalarda böyle önemli bir maçta rakip ağlara 3 kez havalandırdı. Alper, 40.dakikada Bülent Sözüer’in attığı golünde asistini yaptı. Birde ne yaptı:)) 28.dakikada penaltıyı dışarı attı(!) Bütün bunlara ilave olarak ta attığı her gol sonrası sevincini ailesine sarılarak paylaştı.


doğan gülşen

Doğan Hocanın Enerjisi

Doğan Gülşen hocanın saha kenarındaki maçı kazanma arzusu görülmeye değer. Maçın her saniyesinde futbolcularıyla beraber oyunun içinde. Hakeme itirazdan tutun, arkadaşlarını teselli etmeye kadar. Bir diğer artısı oyuna müdahale konusunda çok etkili. Bugün oyuna sonradan riske ederek aldığı Avusturya’nın performansı hem onu hemde takımını rahatlattı..



soma kaymakamlık futbol

Rakip, Kaymakamlık

Öğretmenler Birliği galibiyeti ile puanını dokuza çıkaran Nakliyeciler Kooperatifi, gruptaki 4. ve son maçını 17.03.2020 Salı günü saat 16:00’da Kaymakamlık ile Linyit Stadı’nda oynayacak.

soma kaymakamlık futbol turnuvası

Basit Hatalar ve Kaçan Gol!

Böylesine önemli bir maçta savunmada basit hatalar yapan, orta sahası dirençsiz kalan, Nakliyeciler defansının yerinde ve zamanında yaptığı hamlelerle gol yollarında etkili olamayan Öğretmenler Birliği, maçtan farklı mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Aslında maç 0-0’ken Osman’la kaçırdıkları yüzde yüz gol pozisyonu golle sonuçlanmış olsaydı belkide bugün farklı şeylerden bahsediyor olacaktık..


kaymakamlık futbol turnuvasıRakip, Kolin

Nakliyeciler mağlubiyeti ile 3 puanda kalan Öğretmenler Birliği, gruptaki 4. ve son maçını 20.03.2020 Cuma günü 17:30’da Kolin ile Teiaş Eğitim Tesislerinde yapacak..


kaymakamlık futbol turnuvası

Nakliyeciler Koop 4-0 Öğr.Birliği

SAHA:Teiaş Eğitim
HAKEM:İ.Batuhan Kutucu
NAKLİYECİLER KOOP:Sefa-Hasan-İsmail-İsrafil-Alper-Bülent-Tamer-Gürkan-Kemal
YEDEKLER:Fatih, İsmail, Avusturya, Orhan
ANTRENÖR:Doğan Gülşen

ÖĞR. BİRLİĞİ:Mehmet-Serhat-Osman-Vehbi-Erdoğan-Recep-G.Elmalı-G.Arıkan-Emrah
YEDEKLER:Çağrı, Cihat, Cihan, Ali, Engin, İlkay
ANTRENÖR:Ali Özbek
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Alper Özgün (3), Bülent Sözüer (Nakliyeciler Koop)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

2.Hafta Kalan Maçlarının Programı Şöyle;

14.03.2020 Cumartesi 16:00 Maden-İş Nitromak Linyit
14.03.2020 Cumartesi 17:30 Devlet Hastanesi Soma Belediyesi Linyit

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN