Akın ve Caner Yalova Kadıköyspor Maçında Yok!

Akın ve Caner Yalova Kadıköyspor Maçında Yok!

Somaspor’lu iki oyuncudan kötü haber geldi!
Geçen hafta İzmirspor maçında iki kez omuzu çıkan Akın Alkan ve rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında dizi esneme yapan Caner Şen, bu hafta sonu Yalova Kadıköyspor ile oynanacak karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak.

RAKİPTE DE İKİ EKSİK.
Yalova Kadıköyspor takımında da iki eksik oyuncu var. Geçen hafta oynadıkları Gülbahçespor maçında Salih Kaan Kaplan’da (4 numara) kırmızı kart gördü. Hafta içindeki antrenmanda sakatlanan Hassan Yaya Seiro‘da (11 numara) bizim maçta oynayamayacak.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN