Ağır Zeminden ELİ (1) ve Demirexport Temiz Çıktı!

Ağır Zeminden ELİ (1) ve Demirexport Temiz Çıktı!

Turnuvanın yedinci ve sekizinci maçlarında oyundan çok saha ve zemin şartları damga vurdu.

Bir gün öncesinde yağan yoğun yağış ve ağırlaşan Teiaş Tesislerinde gerçekleştirilen ELİ (1)-Kaymakamlık ve Demir Export-Yuta Çalışkan karşılaşmalarında, kaygan ve ağır zeminde futbolcular zor anlar yaşadı.

Ağır saha zemininde oynanan karşılaşmalarda ELİ (1) ve Demir Export rakiplerini mağlup etti.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

KAYMAKAMLIK 1-8 ELİ (1)
Günün ilk karşılaşması A-grubunda yer alan ELİ (1) ve Kaymakamlık takımları arasında gerçekleşti. Kadro kalitesi rakibine göre daha iyi olan ELİ (1), kalite farkını 8-1’lik skorla yansıttı..

ELİ (1) GEÇEN SENENİN AKSİNE!..
Mert İskenderoğlu’nun anrtenere ettiği ELİ (1), oynadığı kaliteli futbolunu; Osman Gündüz (4), Mehmet Bayri, Ali Yıldız kk Nedim Öz ve Celal Demirel’in golleriyle süsledi ve karşılaşmadan 8-1 galip ayrıldı. Dört gole imza atan Osman Gündüz ve 70 dakika sahada tempolu oyunuyla göz dolduran Celal Demirel ön plana çıkan oyuncular oldu.

KAYMAKAMLIK FARKA RAĞMEN!..
Sahanın ağırlığının yanında, dalga dalga gelen ELİ (1) ataklarında ayakta kalmaya çalışan Kaymakamlık, güçlü rakibi karşısında sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı. Farklı mağlup olmalarına rağmen 70 dakika oyun disiplininden kopmadan centilmence mücadelelerini tamamladılar. ÇAMURDAN ADAM!..
Sekiz gol yemesine rağmen; kale önünde biriken su ve çamurla cebelleşen kaleci Nakif Dinç, yediği gollerden fazlasını çıkarmayı başardı ve Kaymakamlık adına maça damgasını vuran oyuncu oldu.

SAHA:TEİAŞ
HAKEM: Salih Kozan
ELİ 1: Arkın-Halil-Çetin-Yusuf-Celal-Erhan-Osman-Mehmet-Nedim
YEDEKLER:Önder,Tolga,Serkan,Mahmut,Tarkan

KAYMAKAMLIK:Nakif-Ahmet-Vehbi-İsmail-Yahya-Muhammet-Abdullah-A.Acar-Önder
YEDEKLER:Ziya-Sezai-Yunus-A.Yıldız-Şaban-Erhan
GOLLER:Osman Gündüz (4), Mehmet Bayri, Nedim Öz, Celal Demirel, Ali Yıldız kk(ELİ 1),İsmail Bilir (Kaymakamlık)

DEMİR EXPORT 7-3 YUTA ÇALIŞKAN
Günün ikinci, turnuvanın onuncu karşılaşması C-grubunda yer alan ve ikinci maçına çıkan Demir Export ile ilk maçını oynayacak Yuta Çalışkan takımları arasında gerçekleşti. Ağır sahaya rağmen futbolun kolektif bir oyun olduğunu ve bu oyunu sahaya yansıtan Demir Export, ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

 DEMİR EXPORT EMİN ADIMLARLA..
Salı günü zorluk derecesi yüksek olan maçta Soma Kömürlerini Kemal Gezer’in golüyle 1-0 mağlup eden Demir Export, bugünde ilk maçına çıkan Yuta Çalışkan’ı Kemal Gezer,İsmail Öz,Raşit Çakır,Kaan Karpuz,Hakan Çetin,Emre Uçkun ve Engin Demirbaş golleriyle 7-3 mağlup etti, ikinci maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Hemen hemen attıkları bütün goller, hazırlanış ve bitiriliş açısından görülmeye değerdi. Bu maçın özelinde tüm oyuncular görevlerini fazlasıyla yaptı. Ancak; Raşit Çakır’ın kaliteli futbolu keyif verdi.

YUTA ÇALIŞKAN 7 ve KIZARDI!
Gruptaki ilk maçını Demir Export gibi bir takıma karşı oynayan, ikinci yarının hemen başında Barış Aktepe gibi kaliteli bir oyuncunun kırmızı kartla oyun dışı kalması ve bütün bunlara bağlı olarakta; sahada daha yerleşik, kompak ve bir birlerini tamamlayan rakiplerine karşı; Savaş Aktepe,Feryat Yalçınkaya ve H.Can Kaşıkçı ile 3 gol bulmaları onlar için büyük başarı. Tahsin Çalışkan’ın ekibi, yedi gollü mağlubiyetin yanında takımın önemli oyuncu Barış Aktepe’nin kırmızı kart görmesi onlara ikinci bir darbe oldu.

SAHA:TEİAŞ
HAKEM:Salih Kozan
DEMİR EXPORT:Bayram-Kaan-Hakan-Ercan-Gaci-Raşit-Hüseyin-Kemal-İsmail
YEDEKLER:Kamil,Taşi,Halil,Emre,Volkan,A.Yücesan,Engin,A.Bozbay

YUTA ÇALIŞKAN:Murat-Tahsin-Barış-Ozan-Bayram-Feryat-Oğuz-Savaş-Şükrü
YEDEKLER: Savaş,Ayhan,Ersoy,Hasan
KIRMIZI KARTLAR:Barış Aktepe (Yuta Çalışkan)

GOLLERKemal Gezer,İsmail Öz,Raşit Çakır,Kaan Karpuz,Hakan Çetin,Emre Uçkun,Engin Demirbaş (D.Export), Savaş Aktepe,Feryat Yalçınkaya, H.Can Kaşıkçı (Y.Çalışkan)  

6. GÜN MAÇ PROGRAMI

17.03.2018 Cumartesi 15:00 Devlet Hastanesi Manisa Büyükşehir Teiaş
17.03.2018 Cumartesi 16:30 Maden-İş Soma Kömürleri Teiaş
17.03.2018 Cumartesi 18:00 Huzurevi Soma Çarşı Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN