9 Gollü Maçın Galibi, Kırkağaç Acar İdman Oldu.

Manisa Süper Amatör Küme B-Grubu 7.hafta maçında Kırkağaç Acar İdman deplasmanda karşılaştığı Kayalıoğlu spor’u 5-4 mağlup etti.

SOMADASPOR.COM

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği, bir penaltı, iki kırmızı kart ve toplam 9 golün atıldığı karşılaşma Akhisar İlçe Stadında oynandı.

Acar İdman; M.Latif Subaşı, A.Yiğit Doktaş ve Alpay Başkesen hakem triosunun yönettiği maçta sahaya: Kubilay-Huzeyfe-Onur-Fahrettin-Feyzullah-İsmail-Yiğit-Gökhan-Ümit-Emre ve Mutlu on biri ile çıktı.

Maça hızlı başlayan siyah-beyazlılar Ümit ile 1-0 öne geçti.

Kayalıoğluspor, Ümit’in golüne Kayacan ile cevap verdi:1-1

Acar İdman,  Emre Ocak’ın penaltıdan ve Yiğit’in attığı gollerle  ilk yarının uzatma bölümüne 3-1 önde girdi. 4 dakikalık uzatma bölümünde Kayacan ve Umut’un ayağından  iki gol yiyen Acar İdman devreye 3-3′ lük skorla girdi.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan Acar İdman, Davut’un attığı golle tekrar öne geçti:4-3




Kayacan’ın atılmasıyla sahada on kişi kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmayan ev sahibi ekip Kayalıoğluspor, 65.dakikada Yavuz’un attığı golle durumu tekrar eşitledi:4-4

Yediği golün şokunu üzerinden atan Kırkağaç Acar İdman, 80.dakikada Emre Ocak kendinin ikinci takımının beşinci golüne imza attı ve karşılaşmadan 5-4’lük skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçta Kırkağaç Acar İdman puanını 8’e çıkarıp önemli bir engeli geçerken,4 puanda kalan Kayalıoğluspor ise ağır yara aldı.

8.Hafta Acar İdman evinde Gördesspor’u konuk ederken, Kayalıoğluspor, lider Yunus Emre Belediyespor’a konuk olacak..

ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ
Haftaya 15 puanla lider giren Donatımspor ile, 14 puan ve averajla 2.sırada giren Yunusemre Belediyespor 8 Eylül Stadyumunda karşı karşıya geldi. Yunus Emre Belediyespor, Hasan Tokgöz’ün attığı iki gol ile rakibini 2-1 mağlup etti. Yunus Emre Belediyespor, 1975 Maltaspor’u 1-0 mağlup eden ve aynı puana sahip Sanayispor’un önünde liderlik koltuğuna oturdu.
Donatımspor ise 15 puanla 3.sıraya geriledi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN