9 Eylül Master 1-1 Soma Master

9 Eylül Master 1-1 Soma Master

Soma Masterler, ligin 18.haftasında İzmir deplasmanında karşılaştığı 9 Eylül Masterler ile 1-1 berabere kaldı.

Bu maç öncesinde grupta en yakın rakibi Karşıyaka Alaybey Masterlerin 1 puan farkla önünde lider durumda bulunan Soma Masterler, ilk 5 takım arasına girebilme mücadelesi veren 9 Eylül Masterler ile, Naldöken Bahri Altıntabak Sahasında karşı karşıya geldi.

Sahaya Kadir-Hasan-Fatih-Yücel-İlker-Mutlu-Cenk-Y.Mayak-Ramazan-Bora ve Bahadır on biri ile çıkan kırmızı-beyazlılar, 41.dakikada yediği golle 1-0 geriye düştü.

9 Eylül Masterlerin gol sevinci sadece 1 dakika sürdü.

Soma Masterler adına 42.dakikada Bahadır Özgen’in kullandığı kornerde, topa çok iyi vuran Yücel Durali durumu eşitledi:1-1

Kalan dakikalarda her iki takım adına sonucu etkileyecek hamleler gerçekleşmeyince izmir deplasmanına lider giden Soma Masterler, Soma’yada lider döndü.

İki takım arasında ligin ilk devresinde Soma’da oynanan karşılaşmayı Soma Masterler, Avusturya (2) ve Bora Bilgener’in golleriyle 3-0 kazanmıştı (detaylara buradan bakabilirsiniz)

Soma Masterler 19.hafta evinde Ayyıldız Masterleri konuk edecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN