6.Hafta Puan Durumu, Eşleşmeler ve Gol Krallığı..

6.Hafta Puan Durumu, Eşleşmeler ve Gol Krallığı..

25 Takımın mücadele ettiği Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında, dün oynanan ELİ (2)-Maden-İş ve Ziraat Odası-Karaelmas maçlarıyla grup karşılaşmaları sona erdi.

66 maçın oynandığı grup karşılaşmalarında ilk 16’ya giren takımlarda belli oldu.

12 Mart’ta İmbat-Karaelmas maçıyla başlayan ve 19 Nisan’da Ziraat Odası-Karaelmas maçıyla son bulan grup karşılaşmalarında, rakiplerine üstünlük sağlayan 16 takım, eşleşmeler ve gol krallığı şöyle oluştu:

A-GRUBU:
Aynı puana sahip iki takım Eğitim Gücü ve Genç Girişimciler; ikili averajda rakibine 2-0’lık üstünlük sağlayan Eğitim Gücü, grubu 2.sırada tamamladı.

B-GRUBU:
Aynı puana sahip iki takım Devlet Hastanesi ve Soma Çarşı arasında oynanan karşılaşma 4-4 berabere bittiği için; genel averaj kuralı verilere yansımıştır..

C-GRUBU:

D-GRUBU:
Nakliyeciler, beş karşılaşmadan da hükmen mağlup sayıldı.

ELEME GRUBUNDA EŞLEŞMELER

ELEME MAÇLARININ PROGRAMI

Tüm karşılaşmalar TEİAŞ EĞİTİM TESİSLERİ‘nde oynanacaktır..

24 Nisan Salı Saat 16:30 ELİ (1)-Soma Çarşı
24 Nisan Salı Saat 18:00 Soma Kömürleri-Ziraat Odası
25 Nisan Çarşamba Saat 16:30 Soma Termik-Maden-İş
25 Nisan Çarşamba Saat 18:00 Nitromak–Genç Girişimciler
26 Nisan Perşembe Saat 16:30 Demir Export-Karaelmas
26 Nisan Perşembe Saat 18:00 Eğitim Gücü-Devlet Hastanesi
27 Nisan Cuma Saat 16:30 İmbat-Öğretmenler Birliği
27 Nisan Cuma Saat 18:00 Taşkonak-Soma Belediyesi

ÇEYREK FİNAL:
Eleme maçlarının hemen ardından çeyrek finale kalan takım eşleşmeleri torba kurası ile belirlenecek..

GOL KRALLIĞI
Gol krallığı listemizin tepesinde 10 gol ile Mehmet Bayri (ELİ 1) bulundu. Mehmet Bayri’yi 8’er golle Ahmet İnce (Eğitim Gücü), Emin Kabak (Devlet Hastanesi), Kubilay Karpuz (Nitromak ve Oğuz  Akyüz (Soma Termik) izledi.

Not:Tüm bu veriler bilgilendirme amaçlıdır. Hata ve yanılma olabilir! Asıl olan Turnuva yürütme başkanı Dilek Kuruçay’ın elinde olan verilerdir.. Bilgilerinize..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN