4-4’lük Maçın Kazananı Seyirciler Oldu

4-4’lük Maçın Kazananı Seyirciler Oldu

Turnuvada ilk maçlarına mağlubiyetle başlayan İmbat Maden (2) ile Soma Belediyesi arasında oynanan ve gel-gitlerin olduğu karşılaşma 4-4 beraberlikle sonuçlandı..

Yağan yağmurdan dolayı ağırlaşan zemine rağmen sergiledikleri ve attıkları bir birinden güzel gollerle izleyenlere keyifli anlar yaşatan iki takımın mücadelesi görülmeye değerdi.

soma kaymakamlık futbolİmbat Madencilik (2) adına goller; Erhan Güleç (2), Ahmet Cura, Gökay Büyükyıldız’dan gelirken, Soma Belediyesinin gollerini Oğuzhan Özçelik (2) ve Durmuş Ateş (2) kaydetti.



soma kaymakamlık futbolİmbat Madencilik (2) gruptaki 3.maçını 19.03.2020 Perşembe günü saat 16:00’da Eli ( 3 ) Linyit Stadı’nda yapacak
Soma Belediyesi gruptaki 3.maçını 14.03.2020 Cumartesi günü saat 17:30’da Devlet Hastanesi ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.(Soma Belediyesinin isteği üzerine görsel paylaşımı yapılmadı)



soma kaymakamlık futbol

Mahallenin Delisi: ”Ölüm Grubunda 1’er Puan”

Tabiri caizse ölüm grubu olarak adlandırdığımız grupda belediye imbat 2 ye karşı oynadı. iki takımında orta alanı ortadan kaldırdığı maçda önce imbat tartışmalı bi pozisyonda golü buldu sonra penaltıdan oyunu dengeleyen belediye. daha sonra ribery nin girdiği sayısız fırsatı değerlendirememesini sadece seyretti.. ve ilk yarı böle sona erdi..
Soma KaymakamlıkYusuf hocanın ve imbat 1 takımının diğer oyuncularının da müdahaleleri sonrasında toparlanan imbat 2, ikinci yarıda geriye düşmesine rağmen iyi geri dönemesini bildi. ribery (erhan güleç) ve özkanla fırsatları kovalıyor ama cura nın kötü gününde olması onları da engelliyordu.. ilk yarı maçı veren hunharca pozisyon harcayan ribery ikinci yarı direksiyonun başına geçdi önce harika slolomun ardından müthiş şutu gol oldu. sonra imbat kaleci hatasından kalede golü gördü 3 2.. ribery yanına gelen herkesi çalımlıyor topu ileri taşıyor. ve pozisyon üretiyordu oyuna sonradan dahil olanEminin ortasonda günün kötüsü cura harika yükseldi ve maçı eşitledi.. tam o esnada uzatmaları gösteren hakem maç bitmek üzere diyince iştahlanan imbat yüklenmeye devam ediyordu maç başından beri ilk kez öne geçme fırsatını geri tepmedi.. ve ÇİLİNGİR gökay’ın golüyle öne geçtiler sevinç yumağı oluşturan imbat maçı bitti sandı fakat.. maçın başında bıdık yiyen özgür kardeşim son saniye de intikamını aldı önce bıdık attı ve sonra arkadaşına harika kesdi.. imbat savunmasının arasından süzülen topu belediye boş kaleye yolladı ve maç 4 4 bitti.. harika maçda da kazanan çıkmadı ama KAZANAN VE 3 PUANI ALAN BİZ İZLEYENLERDİK .. İKİ maçda da kazanan biz olduk.. ayakalrınıza sağlık beyler…
NOT : acaba yusuf hoca hiç gitmeseydi nolurdu.. bunu asla bilemeyeceğiz malesef :)))  Mahallenin Delisi LAZ İBO

”Kim bu Mahallenin Delisi” diye soracak olursanız buraya tıklayınız!


soma kaymakamlık futbol

Soma Belediyesi 4-4 İmbat Madencilik ( 2 )

SAHA:Linyit
HAKEM:Gökhan Özdemir
İMBAT MADENCİLİK (2):Ercan-Onur-M.Kara-Bahadır-E.Durdu-Özkan-Ahmet-Musa-E.Güleç
YEDEKLER:Emin,Tuna, Gökay, Aslan, E.Kütük, Ali, Yakup
ANTRENÖR:Caner Şen

SOMA BELEDİYESİ:Yücel-Özgür-Erol-M.Çamzeybek-Oğuzhan-M.Karabulut-Oğuz-Durmuş-Abdurrahman
YEDEKLER:M.Aydın, Bülent, İlker, Candaş, Semih, Veli, Haydar, O.Bilal, K.Çamzeybek
ANTRENÖR:Remzi Paşalı
GOLLER:Erhan Güleç (2), Ahmet Cura, Gökay Büyükyıldız (İmbat Maden 2), Oğuzhan Özçelik (2), Durmuş Ateş (2) S.Belediye)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

2.Hafta Maçlarının Programı Şöyle;

11.03.2020 Çarşamba 16:00 Eli ( 2 ) Nitromak Teiaş
11.03.2020 Çarşamba 17:30 Kolin Kaymakamlık Teiaş

12.03.2020 Perşembe 16:00 Demirexport Huzurevi Linyit Stadı
12.03.2020 Perşembe 17:30 Eli ( 1 ) Ptt Pal Linyit Stadı

13.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Eli ( 3 ) Teiaş
13.03.2020 Cuma 17:30 Nakliyeciler Koop. Öğretmenler Birliği Teiaş

14.03.2020 Cumartesi 16:00 Maden-İş Nitromak Teiaş
14.03.2020 Cumartesi 17:30 Devlet Hastanesi Soma Belediyesi Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN