2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar..

2.Hafta Puan Durumu, Gol Krallığı ve Detaylar..

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında dün oynanan üç maçın ardından 2.hafta karşılaşmaları da geride kaldı.

Zevkli ve çekişmeli geçen 2.haftayı; A-grubunda Öğretmenler Birliği 7 puan ve maç fazlasıyla, B-grubunda Taşkonak 6 puanla, C-grubunda Demir Export 7 puan ve maç fazlasıyla, D-grubunda ise Nitromak 6 puanla ikinci haftayı zirvede tamamlayan takımlar oldu.

DETAYLAR..
A-grubunda 9 B-grubunda 13 C-grubunda 11 D-grubunda 22 toplam da ise 55 golün atıldığı 2.hafta karşılaşmalarında, en farklı galibiyeti Müftülük takımını 10-3 mağlup eden A-grubu ikincisi ELİ (1) takımı elde etti.

En az gol atılan karşılaşmalar ise; iki golün atıldığı 1-1 biten Demir Export -Soma Belediyesi ve Maden-İş-ELİ (3) takımları arasında oynanan karşılaşmalar oldu.

Oynanan toplam 26 karşılaşmada 25 takım gol sevinci yaşarken, Kara Elmas henüz gol sevincini yaşayamadı..

A-grubunda Müftülük, Kaymakamlık. B-grubunda Büyükşehir, Huzurevi. C-grubunda Soma Belediyesi, Maden-İş ve ELİ (2). D-grubunda ise Nakliyeciler, Karaelmas ve Teiaş galibiyet sevinci yaşayamadı.

İkinci haftanın en ilginç karşılaşması Soma Termik ve Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında oynandı.
Bir tarafta ilk maçında Huzur Evi’ni 4-1 mağlup eden Soma Termik, diğer tarafta Devlet Hastanesi karşısında aldığı 11-0’lık mağlubiyetle bozguna uğrayan Manisa Büyükşehir Belediyesi.. Bende dahil herkes Soma Termik’in farklı galibiyetini beklerken üstelik 4-1 öndeyken! 70 dakika sonunda maçın skoru 4-4 olarak kayıtlara geçti.

2.Haftanın en güzel golleri; spor severler bir biriden güzel goller seyretti. Ancak; Nakliyeciler takımından Alper Özgün’ün İmbat’a attığı röveşata golü ve Devlet Hastanesinden Birol Alınaçık’ın Taşkonak’a orta saha yayının oradan duran toptan attığı gol, ikinci haftanın en güzel golleri olarak kayıtlara geçti.

1. HAFTA ÜÇ, 2.HAFTA DÖRT KIRMIZI KART ÇIKTI!
2.hafta maçlarında geçen haftaya göre kırmızı kart sayısında artış oldu.İlk hafta 3 oyuncu kızarırken, ikinci hafta da dört oyuncu kırmızı kart gördü(!) Demir Export’tan Mustafa Gaci, Öğretmenler Birliğinden Ömer Açıkyürek, Eğitim Gücünden Mustafa Kasal, Genç Girişimcilerden Candaş haftanın kızaran oyuncuları oldular..

Puan durumları, eşleşmeler ve gol krallığına bir bakalım..

 

A-GRUBU PUAN DURUMU

B-GRUBU PUAN DURUMU

C-GRUBU PUAN DURUMU

D-GRUBU PUAN DURUMU

EŞLEŞMELER

KRALLIKTA ZİRVE DEĞİŞTİ
Gol krallığında; İlk hafta Kaymakamlık filelerini 6 kez havalandıran Devlet Hastanesinden Emin Kabak, ikinci maçında gol atamayınca Müftülük filelerini altı kez havalandıran ELİ (1) takımından Mehmet Bayri yedi golle krallık tahtına oturan oyuncu oldu. Bayri’yi Devlet Hastanesinden Emin Kabak ve ELİ (1) takımından Osman Gündüz altışar golle, Müftülükten Ramazan Gülegen, Öğretmenler Birliğinden M.Fatih Dönmez beşer golle takip eden oyuncular oldu.

SON SIRADAKİ TAKIMA ATILAN GOLLER VERİLERE YANSIMAYACAK!
Gol Krallığının adil olması açısından; takım sayısı diğer gruplara göre bir fazla olan C-grubunda, grup karşılaşmalarının bitiminde son sırada yer alan takıma atılan goller verilere yansımayacaktır .. (sadece gol krallığı için geçerli.) Ayrıca sizlere sunduğumuz veriler bilgi amaçlıdır. Asıl olan Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Kuruçay’ın elinde olan verilerdir..

26 MART PAZARTESİ MAÇ PROGRAMI
26.03.2018 Pazartesi 16:30 Soma Kömürleri-Yuta Çalışkan Teiaş
26.03.2018 Pazartesi 18:00 İmbat-Nitromak Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN