Zaferspor’lu Yıldız Kızlarımız, Horozkentspor’a Direnemedi:0-3

Zaferspor’lu Yıldız Kızlarımız, Horozkentspor’a Direnemedi:0-3

Horozkentspor-Manisa Esnaf Gençlikspor-Turgutlu Belediyespor ve Şehzadeler 8 Eylülspor takımlarıyla birlikte 14.Grupta mücadele eden Soma Zaferspor, grup birinciliğini belirleyecek maçta Denizli temsilcisi Horozkentspor‘a 3-0 mağlup oldu.

SOMADASPOR

01.01.2003 ile 31.12.2005 doğumlu kızların mücadele ettiği Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası karşılaşmalarında Zaferspor Yıldız Kızlar, Horozkentspor’a mağlup olmasına rağmen grubu ikinci sırada tamamladığı için turnuvalarında bir üst kademeye yükselmeye hak kazandı.




HOROZKENTSPOR 3-0 SOMA ZAFERSPOR
Manisa 8 Eylül Sahasında yağmur altında oynanan karşılaşmayı Fırat Konurce-Alican Pektaş ve Ahmet Massa hakem triosu yönetti.
Karşılamanın 8.dakikasında Horozkentspor adına sol taraftan gelişen atakta, Zaferspor ceza sahası içine yapılan ortada  Aleyna Çayıroğlu‘nun ters vuruşu ağlarla buluştu ve Horozkentspor 1-0 öne geçti.

30 dakikada bu sefer ceza sahası sağ tarafından Horozkentspor lehine kullanılan serbest vuruşta, Mesude Alayont‘un yaptığı orta zemine çarparak hız kazandı ve kimseye değmeden köşeden ağlarla buluştu:2-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarı skoru oldu.

İkinci yarı 42 dakikada Mesude’nin çok güzel ara pasıyla kaleci Merve Sezer ile karşı karşıya kalan Elif Duru skoru 3-0 yaptı.  Kalan dakikalarda başka olmayınca karşılaşma 3-0 Denizli temsilcisi Horozkentspor‘un lehine sonuçlandı.




STAD:Manisa / 8 Eylül
HAKEMLER: Fırat Konurce-Alican Pektaş-Ahmet Massa
ZAFERSPOR:Merve-Aslıhan-Aleyna-Ş.Üstünsoy-Kader-Rukiye-Simge-Sudenil-Ş.Akkuş-Begüm-Nilsu
YEDEKLER:Meryem, Semanur, Kardelen, Zeynep, Hasibe, Esmanur
TEKNİK SORUMLU:Hakan Arslancan

HOROZKENTSPOR:Yağmur-Şevval-Rabia-Seda-Ela-Arife-Elif-Duygu-Mesude-Şeyma-Ceylin-
YEDEKLER:Cemile, Hava, Rüya, Ayşe
TEKNİK SORUMLU:Ahmet Özeren
GOLLER:dk.8 Aleyna Çayıroğlu kk, dk.30 Mesude Alayont, dk.42 Elif Duru (Horozkentspor)
Tüm bayanlar futbol maçları için buraya tıklayınız!




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN