Zaferspor’lu Kızlarımızın Hedefinde Şaşma Yok!

Zaferspor’lu Kızlarımızın Hedefinde Şaşma Yok!

Soma Zaferspor’un 7 Haftalık Performansı

Kadınlar 3.lig 3.grupta mücadele eden Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, ilk 7 haftada ortaya koyduğu performansla play-off’lara göz kırpıyor..

Lige fırtına gibi bir giriş yapan Zaferspor Bayan Futbol Takımı, 7 maçta 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 18 puanla lider Horozkentspor ve ikinci sırada yer alan Afyon İdmanyurdu’nun ardından averajla 3.sırada yer aldı.

34 Atıp, 12 Gol Yediler

Ligde oynadığı maçlarda rakip ağlara 34 gol atıp kalesinde 12 gol gören Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, gözünü önce play-off sonrada 2.lige dikti.

Arslancan, ”Kendimizi Bir Tık Daha Yukarıda Çekeceğiz”

Sezon sonunda gruplarını ilk 3 sırada tamamlayan takımları play-off oynayacağı ligde, en yakın rakibi Nazilli Belediyespor’un 5 puan önünde yer alan Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı antrenörü Hakan Arslancan, 7.hafta sonunda var olan performanslarını daha da yukarıya çekip istenilen kıvama geleceklerini söyledi.


ŞEVVAL ÜSTÜNSOYÜstünsoy, ”Kazanma Alışkanlığımız Devam Edecek”

Takımın başarılı defans oyuncusu Şevval Üstünsoy‘da, geçen sezondan kalan kazanma alışkanlıklarını devam ettirip mutlu sona ulaşacaklarını ve bunu da başarabileceklerini kaydetti.

8.Hafta Manisa Deplasmanı

Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Konyaaltı Gençlikspor‘u Selis Demirci (3), Melten Uygeç, Gizem Duman ve Selenay Avcı’nın golleriyle 6-0 mağlup eden kızlarımız, 5 Ocak Pazar günü saat 12:00’de bir diğer Manisa temsilcisi Manisa Esnaf Gençlikspor‘un konuğu olacak..

Tüm Bayan Futbol haberlerini görmek için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN