Zaferspor’lu Kick Bokscular Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor..

Zaferspor’lu Kick Bokscular Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor..

İzmir’de yapılan ve 200 civarında sporcunun katıldığı müsabakalarda 2 altın ve 1 gümüş madalya alan Soma Zaferspor’lu Kick Bokscular, turnuvada fark yarattılar.

63,5 Kg da Ramis Cem, 60 Kg da Cihan Kurnaz K-1 kategorisinde altın madalya alırken, 48 Kg da İlknur İnce Low Kick kategorisinde gümüş madalya aldı.

Bütün branşlarda olduğu gibi planlı çalışmanın karşılığını alan Zafer Sporlu Kick Bokscular artık milli takıma göz kırpmaya başladı.

Kulübün sınırlı bütçesiyle müsabakalara katılan sporcular sponsor desteği olması halinde daha büyük başarılara imza atacaklarını ifade ettiler.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN