Zaferspor’lu Gençler, ”Biz Niye Şampiyon Olduk ki?”

Zaferspor’lu Gençler, ”Biz Niye Şampiyon Olduk ki?”

Manisa Alt Yapı U-15 Liginde 21 takım arasında namağlup şampiyon olan ve büyük bir başarıya imza atan Soma Zaferspor’lu gençler, ilgisizlikten dolayı bir hayli dertliler.

SOMADASPOR

İlçemizin adını sportif anlamda duyurabilme adına; bazen eğitimlerinden geri kaldılar, bazen aileleri ile sıkıntıya düştüler, soğuk, yağmur, çamur demediler azmettiler ve koskoca ilde Soma’nın adını ön plana çıkarmayı başardılar. Bekledikleri sadece küçük bir ilgi onuda göremediler ve duygularını kaleme alıp kağıda döktüler.. İşte ilgisiz kalan gençlerin kağıda döktükleri o anlamlı ifadeler:




‘BİZ NİYE ŞAMPİYON OLDUK Kİ?”
Sevgili büyüklerimiz; takım arkadaşlarımızla oturup sizlere bir mektup yazmak istedik.
14 Şubat sevgililer gününde final maçını kazanarak Manisa şampiyonu olduk.
Arkadaşlarımızla bir gece önce heyecandan uyuyamadık çünkü yağmurda, çamurda, soğukta bu şampiyonluk için çok çaba harcadık.
Bizim için çok önemliydi.
Şampiyon olduktan sonra biraz şımartılacağımızı düşündük ama baktık ki; hocalarımız ve kulüp yöneticilerimiz dışında şampiyonluğumuzu önemseyen kimse yok.
Öncelikle babalarımıza, annelerimize ve diğer akrabalarımıza soruyoruz aşağı yukarı 10 maç oynadık hangi maçımızı izlemeye geldiniz?
Bu sonun cevabı kocaman bir ‘’HİÇ’’ ise sitemimiz onlara.
Sabah dizilerinden ya da eve gelecek yan komşularından daha önemsiz olduğumuz için sitemim sana anne.
Benim yerime kahvedeki arkadaşını tercih ettiğin için sitemim sana baba..
Bir arkadaşımız mahallede bir büyüğüne anlatmış: ‘’Biz Manisa şampiyonu olduk ilçemizi yönetenlerden veya ilçenin ileri gelenlerinden hiç kimse bizi davet edip çay bile ısmarlamadı.’’ demiş. O da arkadaşına ‘’ Siz oy kullanıyor musunuz?’’ demiş. ‘’Hayır’’ deyince ‘’Siz gereksiz bir ayrıntısınız’’ demiş.

İlçemizin büyükleri ‘ SİZE GÖRE BİZ GERÇEKTEN GEREKSİZ BİR AYRINTI MIYIZ?’’

Anladık ki; biz tek kulübümüz için önemliymişiz.
Kötü bir şey olduğunda en kolayı biz gençleri suçlamaktır.
Bu gün biz şampiyon, siz suçlusunuz.
Daha uzun yazacaktık ama okumazsınız diye kısa yazdık.
Sağlıcakla kalınız..
Sporcuların adları ve imzaları..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN