Zaferspor’dan Bir Şampiyonluk Daha..

Zaferspor’dan Bir Şampiyonluk Daha..

Soma Zaferspor 2018-2019 alt yapı futbol sezonunda başarılarına bir yenisini daha ekledi.

SOMADASPOR

Katıldıkları bütün yaş gruplarında dereceler elde eden Soma Zaferspor Kulübü, en son 2005-2006 ve 2007 doğumlu futbolcuların oynadığı U-14 liginde, namağlup grup şampiyonluğunu ilan etti.

7 Grupta toplam 32 takımın mücadele ettiği U-14 Liginde A-grubunda yer alan Soma Zaferspor U-14 takımı, son hafta 301 Karaelmasspor ile oynanması gereken maça rakibinin mazeretinden dolayı çıkmaması üzere grubu şampiyon tamamlayıp Manisa’da gerçekleşecek Play-Off’lara gitme hakkını elde etti.




ALIŞILMIŞ POZLAR
Takımın başarılı çalıştırıcısı Oktay Çabuk,  takımının aldığı başarılar sonrası o anı ölümsüzleştirme adına çektiği selfi gözlerden kaçmıyor.. Başarılı teknik adam, ”Zaferspor Kulübü olarak, disiplinli ve özverili çalışmalarımızın meyvelerini katıldığımız her yaş grubunda namağlup şampiyon olarak aldık. Alt yapıya katıldığımız tarihten itibaren hem Zafersporumuza hem de ülke futboluna çok yetenekli gençler kazandırdığımızı düşünüyoruz. Oyuncularımıza birçok profosyonel takımlardan talipliler var. Bu da camia olarak bizleri bir hayli memnun etmektedir.”dedi.

Bizlerde somadaspor olarak, Manisa ve Soma futboluna değerler kattıkları için Zaferspor Kulübü ve Oktay Çabuk hocayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN