Zaferspor U-15 Takımı Türkiye Şampiyonasında

Zaferspor U-15 Takımı Türkiye Şampiyonasında

Play-Off’un final serisinin ikinci ayağında, Salihlispor’u 2-0 mağlup eden Zaferspor U-15 Takımı, Manisa’nın en iyi iki takımı arasına kalarak, Türkiye Şampiyonasında Manisa’yı temsil etme hakkı kazandı.

SOMADASPOR

Soma Zaferspor 2-0 Salihlispor
Manisa 8 Eylül Sahasında oynanan maçta 4’ncü dakikada İdris’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitiren Zafer Sporlu gençler, ikinci yarıda Emre’nin golü ile farkı ikiye çıkardı, karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka 2-0 sona erdi.

Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “ Bize bu mutluluğu yaşatan U-15 Takımı oyuncularımızı ve Oktay hocamızı tebrik ediyorum. Sabır ve özveriyle hazırladığımız gençlerimiz bütün bu çalışmaların karşılığını  bizlere başarı olarak döndürüyorlar. Kulüp çatımız altındaki bütün sporcularımız ile gurur duyuyoruz.” Dedi.

Gençlerimize Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN