Zaferspor U-15, Play-Off’larda da Bildiğimiz Gibi..

Zaferspor U-15, Play-Off’larda da Bildiğimiz Gibi..

Akhisar Yıldırımspor, 301 Karaelmasspor ve Somaspor’un yer aldığı D-grubunda namağlup şampiyon olan Soma Zaferspor U-15 Takımı, bugün (Cuma) Manisa da çeyrek final maçına çıktı .

SOMADASPOR

Zaferspor U-15 Takımı, Turgutlunun güçlü ekibi İstasyon Gençlik ile Manisa Ertuğrul Dilek Sahasında karşılaştı. Maçın başlaması ile baskılı oyununu rakibe hissettiren Zafer Spor, maçın 3.dakikasında gol perdesini Emre’nin ayağından bulduğu gol ile açtı:1-0




Sahanın her alanında iyi mücadele eden Oktay Çabuk‘un öğrencileri, Emre (3), İdris (2), Serkan, Efe ve Yusuf’un golleri ile maçı 7-2 kazanarak Manisa ilinin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırmayı başardı.

Salı günü yarı final de Salihlispor ile karşılaşacak olan Soma Zafer Spor bu maçı da kazanırsa Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanacak.

Maçtan sonra açıklama yapan başarılı Teknik adam Oktay Çabuk; ”Sporcularımla bugün Soma’mızı en iyi şekilde temsil ettik. Hedefimiz salı günkü maçı kazanıp Türkiye Şampiyonasına gitmektir. Bugünkü galibiyetimizi doğum günü olan başkanımız Hakan Hocaya armağan ediyoruz.”dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN