Zafer Sporlu Yıldız Kızların Türkiye Şampiyonası Maçları Başlıyor.

Zafer Sporlu Yıldız Kızların Türkiye Şampiyonası Maçları Başlıyor.

2017-2018 Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları 22-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Manisa’da oynanacak.

İlk maçını pazartesi günü saat 13.00 da Manisa 8 Eylül Stadında Manisa Gençlerbirliği ile oynayacak olan Zafer Spor’lu kızlarımız sırası ile Çarşamba günü Manisa Esnaf Gençlik ve Cuma günü Şehzadeler 8 Eylül takımı ile oynayacak ve ilk tur grup maçlarını tamamlayacaklar.

Grup maçları sonun da birinci olan takım Türkiye’de son 32 takım arasına kalacak ve Mayıs ayında oynanacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak..

HAKAN ARSLANCAN, ”TAKIM OLARAK HAZIRIZ”

Takımın Teknik sorumlusu Hakan Arslancan “Takım olarak turnuvaya hazırız ve grubun iddialı takımıyız. A takımımızın başarılarının üzerine yıldız kızlarımızın da başarısını koymak istiyoruz.” dedi.
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN