Zafer Sporlu Kızlar Sessiz Sedasız Tarih Yazıyor.

Zafer Sporlu Kızlar Sessiz Sedasız Tarih Yazıyor.

Türkiye’de son 16 takım arasına kalarak Bursa’da düzenlenen çeyrek final müsabakalarında güçlü rakiplerini yendiler.

SOMA ZAFER SPOR 8 – 6 KOCAELİ BAYAN FUTBOL


Maçın başında Selis’in penaltıdan attığı golle öne geçen kızlarımız rakibin golüne engel olamayınca maç 1-1 berabere duruma geldi. Sedanın golü ile tekrar öne geçen kızlarımız rakibin uzatma dakikasında attığı gole engel olamayınca maç 2-2 beraberlikle uzatmaya gitti . Uzatmada Selis ile bir kez daha öne geçen Zafer Spor ikinci uzatma süresinin son dakikasında yediği golle maçı penaltılara götürdü. Penaltı atışlarında 4-4 biten ilk atışların ardından seri penaltı atışlarının ilkini gole çevirip rakip atamayınca büyük bir başarıya imza atarak Türkiye de son 8 takım arasına kaldı. Final müsabakalarının yeri ve zamanı TFF tarafından önümüzdeki günlerde belirlenecek.


Maç hakkında görüşlerini açıklayan takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan “ uzun zamandır böyle keyifli bir maçımız olmamıştı. Rakibinizin gücünün farkındaydık , zira rakibimizin A takımı 3’ncü lig şampiyonu olmuş Futsal da dünya ikincisi olmuş bir okulun oyuncularından kurulu bir takım olduğunu biliyorduk. Ona göre hazırlandık ve kızlarımız saha içerisinde ellerinden geleni yaptı. Bu gün sevindik, üzüldük bir çok duygu yaşadık ama sonunda sahadan mutlu ayrıldık. Böyle maçlar oynayarak kızlarımız gelişecektir hepsine teşekkür ediyorum.” Dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN