Zafer Spor Kadın Futbol Takımı Anlamlı Bir Kutlama Yaptı.

Zafer Spor Kadın Futbol Takımı Anlamlı Bir Kutlama Yaptı.

Zafer Spor Kadın Futbol Takımı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Huzur Evi Sakinleri ile Kutladı .

Soma Zafer Spor Kadın Futbol takımı anlamlı bir kutlama yaptı.

8 MART dünya emekçi kadınlar gününü huzur evindeki kadınlarla birlikte geçirerek, hem kendilerinin hem de huzur evi sakinlerinin keyifli bir akşam geçirmesine vesile oldular.

Huzur Evi çalışanlarına ve sakinlerine küçük hediyeler ve karanfil takdim eden Zafer Sporlu kızlar , huzur evi çalışanlarının kendileri için hazırlamış oldukları sürpriz şampiyonluk pastasını da birlikte kestiler.

Takım kaptanı Selis Demirci “Bizleri davet ederek mutlu eden basta huzur evi müdürümüz Mustafa Öztürk beye ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Bizler emek sarf ederek güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz ve yaptığımız işten keyif alıyoruz , başka insanların bu yaptığınızı görerek bizlere değer vermesi hoşumuza gidiyor. İnşallah huzur evinin yapmış olduğu bu jest ilçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile özellikle kadın örgütlerine de bir örnek olur ve bize daha çok sahip çıkarlar diye düşünüyorum .” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN