Yayın, Maç Saati ve Umuda Yolculuk

2.Lige yükselme Play-Off maçında Antalya’da Muğlaspor ile karşılaşacak olan Somaspor’da futbolcular, teknik kadro ve personeller korona virüs testinden geçti. Perşembe günü yapılan testlerde tüm sonuçlar negatif çıktı.

 

Konu ile ilgili Somaspor  genel kaptanı Abdullah Karış‘ın yaptığı açıklamada, “Profesyonel Futbol Takımımız ve personellerimize 16 Temmuz Perşembe günü yapılan Covid-19 testi negatif olarak sonuçlanmıştır. Son testimizi maçtan iki gün önce yani 21 Temmuz Salı günü Antalya’da yaptıracağız ” ifadelerini kullandı.

Maç Yayın ve Saatleri

 

Tff daha önce belirlediği maç saatlerinde değişikliğe gitti. Gerekçe ise maçların naklen yayınlanmasına bağlandı. Tff’nin konu ile ilgili resmi internet sitesinde yayınladığı bildiri şöyle:

”20-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında Antalya’da oynanacak 2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Play-Off maçları A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Tüm müsabakaların canlı yayınlanması ve daha fazla sayıda futbolsevere ulaşması amacıyla maç saatlerinde değişiklikler yapıldı. Aynı saatte başlayan müsabakalar ise dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.”dendi.



Somaspor-Muğlaspor Maçı Erkene Alındı.

 

Tff’den yapılan açıklamanın ardından daha önce 23 Temmuz Perşembe günü saat 21:00’de oynanması gereken Somaspor-Muğlaspor maçı aynı gün saat 20:00’ye, Pazarspor-Nevşehir Belediyespor maçı ise 22:00’ye alındı.

Final 27 Temmuz

 

Muğlaspor’u yenmemiz halinde finali Nevşehir Bel-Pazarspor maçının galibi ile 27 Temmuz Pazartesi saat 21:00’de Calista Sport Center Tesislerinde oynayacağız..

Yolculuk Bu Akşam

 

Öte yandan siyah-beyazlılar’ın umuda yolculuğu, bu akşam kara yolu ile Antalya’da Atlantis Otele olacak..



YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN