Voleybolda Heyecan 12 Şubat’ta Başlıyor..

Voleybolda Heyecan 12 Şubat’ta Başlıyor..

Soma Kaymakamlığı Başkanlığında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, ilçemizdeki kurum ve kuruluşları kapsayan ”11. Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuvası” 12 Şubat Pazartesi Yunus Emre IHO Spor Salonunda İmbat A.Ş ve Milli Eğitim arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak.

Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Kuruçay ve takım sorumlularının katılmasıyla gerçekleşen toplantıda, fikstür, maçın oynanacağı salon, tarih ve saatler belirlendi.

7 TAKIM MÜCADELE EDECEK
Turnuvada 7 takım;
İmbat A.Ş
Devlet Hastanesi
Medigün Hastanesi
Esnaf Odası
Milli Eğitim
Kaymakamlık ve Famtal (Fatma Aliye MTAL) kupaya sahip olmak için mücadele verecek.

12 Şubat Pazartesi başlayacak olan turnuvanın ilk gün programı şöyle:

12 Şubat Pazartesi
Saat: 18:30 İmbat A.Ş-Milli Eğitim
19:30 Esnaf Odası-Medigün Hastanesi

GEÇEN SENE KUPAYI İMBAT MÜZESİNE GÖTÜRMÜŞTÜ
Geçen sene; Milli Eğitim,İmbat A.Ş, Esnaf, Hükümet Konağı, Büyükşehir Belediye ve Demir Export takımlarının katılımıyla gerçekleşen 10.Soma Kaymakamlık Voleybol Turnuva Finalini İmbat ve Esnaf oynamıştı.
İmbat A.Ş taraftar desteğiyle Esnafspor’u toplam 59 dakika süren maçta 25-14, 25-13 ve 25 18’lik setlerle 3-0 mağlup etti ve 7.kez bu anlamlı kupayı müzesine götürmüştü.

Turnuvanın ikincisi Esnaf olurken, üçüncü Milli Eğitim, dördüncü ise Demir Export oldu.
Turnuvaya katılan tüm takımlara kazasız-belasız, centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmalar diliyoruz..
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN