Üzülelim mi Sevinelim mi?

Üzülelim mi Sevinelim mi?

Üzeyir’in TFF 1.Lig takımlarından Ümraniyepor’a transferi bizi hiç şaşırtmadı.

Nedeni oynadığı futbolla seyrettiğimiz Soma’daki döneminde istikrar bakımından bir kere olsun gel-git yaşamayan aynı standart da oynayan her zaman kendini geliştiren bir futbolcuydu..

 

Doğan Gülşen

 

Ümraniye gibi 1.lig takımına transfer olması kendisinin ne kadar ciddi çalışkan işini yaptığını gösterir her maç konsantre bakımından hazır görüyorduk kendisini izlediğimizde..

Sağ bek olarak kulvarını çok iyi kullanabilen hücum yönünden de etkili olabilen mücadele, hırs, istek, arzu olarak müthiş enerjisi ile her zaman takımın önünde gidiyordu. Aynı şekilde ihtiyaç durumunda sol bekte oynayabilen Bal liginde görmüştük duran topları iyi kullanabilen kullandığı frikiklerde gol bulabilen ender kaliteli her bek futbolcuda olmayan özellikler taşıyordu..



Bal liginden beri sağ bek olarak kendini gösteren takip edilen bir futbolcu olduğu aşikar nedeni bu transferden belli oluyor zaten hak etti diyebiliriz neticede çalışkanlığı ile her zaman taraftarın sevgilisiydi kaptan olarak Soma da liderlik vasfı olan bir futbolcuydu daha da yukarılarda göreceğiz tahminim kendisini o potansiyel kendisinde var süper lig takımlarına da transfer olacağına düşünüyorum bir iki sezon sonra ..

Çalışan kendini geliştirebilen futbolcuların bir şekilde iyi yerlere geldiğini görüyoruz, transferler yapabiliyor keşke Üzeyir’le daha önce sözleşme imzalayıp bonservis alabilseydik,olmasa da yolu açık olsun verdiği emeklerle böyle yürekten oynayan futbolcular her zaman gönüllerde taht kurmuştur. Üzeyir hiç bir zaman unutulmaz Bal liginin şampiyon kadronun önemli futbolcusu olarak Soma da unutulmazlar arasına girdi. Sevgili Üzeyir, yukarıda yazının başlığında olduğu gibi senin gibi bir değeri kaybettiğimiz için kendi adıma üzüldüm, senin adına sevindim.. Yolun açık olsun Soma ya verdiğin emekler için  teşekkür ediyoruz…Sağlıklı günlere.. Doğan Gülşen (tüm yazılarına göz at)


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN