U-16’larda Türkiye Şampiyonu Bursa Arabayatağı Oldu

U-16’larda Türkiye Şampiyonu Bursa Arabayatağı Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, U-16 Türkiye Şampiyonası, 4’lü Finalleri Bolu’da gerçekleşti.

SOMADASPOR

69 ilden 119 takımın katılımı ile 12 Haziran 2019 tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonasında oynanan birinci ve ikinci kademe müsabakaları sonunda 4 takım finale katılma hakkı kazanmıştı.

Bursa Arabayatağıspor, İskenderun Kayraspor, Samsun Kadıköyspor ve Ankara Yaşamkent İlkerspor katılmaya hak kazandığı şampiyona sonunda U-16 Türkiye Şampiyonu Bursa Arabayatağıspor oldu.

Bolu’da Atatürk Stadında oynanan şampiyonanın yarı final maçında, İskenderun Kayraspor‘u 1-0 mağlup eden Bursa Arabayatağı finalde Ankara Yaşamkent İlker Spor‘u 3-2 yenerek şampiyon oldu.

SAMSUN KADIKÖYSPORŞampiyonada 3.lüğü İskenderun Kayraspor’u normal süresi golsüz sona eren maçta penaltı atışları sonucunda 7-6 mağlup eden Samsun Kadıköyspor elde etti.

Şampiyon olan Arabayatağı Spor’u ve dereceye giren takım sporcularını, teknik kadroyu, başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile camialarını tebrik ediyoruz.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN