U-15’lerde Manisa’nın En Büyüğü Zaferspor Oldu.

U-15’lerde Manisa’nın En Büyüğü Zaferspor Oldu.

Manisa U-15’ler Liginde il şampiyonunu belirleyecek final maçında Akhisar Yıldırımspor’u 4-1 mağlup eden Soma Zaferspor, Manisa’nın U-15’lerde en büyük takımı oldu.

SOMADASPOR

Grup ve play-off maçları da dahil yenilgisiz finale kalan Soma Zaferspor U-15 takımı, 14 Şubat 2019 Perşembe günü Manisa 8 Eylül Sahasında Akhisar Yıldırımspor ile karşılaştı.

Rakibini Hikmet, İdris ve Serkan(2) ‘nın golleri 4-1 mağlup eden Zafer Spor U-15 takımı uzun bir aradan sonra futbolda ilçemize bir şampiyonluk kupası kazandırdı.

Nisan ayı içerisinde Manisa’yı Türkiye finallerinde temsil edecek olan şampiyonlarımız ilçemize büyük bir gurur yaşattı.




Takımın Teknik Sorumlusu Oktay Çabuk “Uzun ve meşakkatli çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Sporcularımın hepsini tebrik ediyorum. Şimdi Türkiye finallerinde Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “22 Takım arasında şampiyon olan U-15 takımımızı ve Oktay hocamızı tebrik ediyorum. Gençlerimiz kulübümüze ve ilçemize büyük bir onur yaşattı. Geleceği sağlam adımlarla ve sabırla inşaa ediyoruz. Bu çalışmalarımız da bize destek olan herkesin bu şampiyonlukta payı var. Herkese teşekkür ederiz”dedi.

SALİHLİSPOR 3.OLDU.
3-4’lük maçı Salihlispor ve Yunus Emre Belediyespor arasında oynandı.
Karşılaşma sonunda rakibine 2-1’lik skorla üstünlük sağlayan Salihlispor il üçüncüsü, Yunus Emre Belediyespor’da il dördüncüsü oldu.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN