U-14 Ligi: 4.Hafta Maçları Oynandı.

Manisa U-14 Yerel Lig 4.hafta maçlarında bugün 14 karşılaşma oynandı.

SOMADASPOR

Temsilcilerimizin bulunduğu A-grubundaki ikinci yarının ilk maçları; Somaspor-301 Karaelmas ve Turgutalp Gençlikspor-Zaferspor arasında Linyit Stadında oynandı.

TURGUTALP GENÇLİKSPOR 0-9 ZAFERSPOR
Ligin ilk devresinde Turgutalp Gençlikspor‘u; Kutalp  (3), Berkay , İdris , Recep , Kaan  ve Hakan’ın golleriyle 8-0 mağlup eden Zaferspor, ikinci yarının ilk maçında da rakibini İdris (4), Kaan (2), Mustafacan (2) ve İlyas’ın attığı gollerle 9-0 mağlup etti.




Bu sonucun ardından puanı 10’a yükselten Zaferspor, 4.haftayı da zirvede tamamladı. Lider Zaferspor, 5.hafta maçını 3 Nisan Çarşamba günü Somaspor ile Linyit stadında oynayacak..




SOMASPOR 0-1 KARAELMASSPOR
Ligin ilk devresinde Somaspor‘u; Efe Ekici (3), A.Cevdet Yetim (2) ve Burak Polat’ın golleriyle 6-1 mağlup etme başarısı gösteren 301 Soma Karaelmasspor, bugünde rakibini Efe’nin attığı golle 1-0 mağlup etti.
Somaspor galibiyeti ile puanını 8’e çıkaran Karaelmasspor, lider Zaferspor’un ardından ikinci sırada yer aldı. 301 Karaelmas Turgutalp Gençlik 3 Nisan Çarşamba günü Somaspor ile Linyit stadında oynayacak..
Tüm alt yapı maçlarını görmek için buraya..
Fikstürü görmek için şuraya tıklayınız!




Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN