Turnuva Şampiyonu Sotesspor Oldu.

15. Geleneksel Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali kapsamında alt yapı takımlarının katılımı ile gerçekleşen futbol turnuvasında Mutlu sona Sotesspor ulaştı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Dört yıl aradan sonra 15. kez düzenlenen Soma Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 5 takımın katılımı ile düzenlenen turnuva sona erdi.

Soma spor, Soma Sotesspor, Zaferspor, 301 Karaelmasspor,ve Turgutalp Gençlikspor 2007-2008 doğumlu takımlarının katıldığı turnuva TFF Soma Belediye Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Turnuvanın finaline Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Ali Tulup, Gençlik Spor Müdiresi Dilek Kuruçay, Somaspor Başkanı Yusuf Değirmenci, Manisa Tüfad 2.Başkanı Metin Taşkın; antrenörler ve çok sayıda sporcu velileri katıldı.

Turnuvanın yarı finalinde 301 Karaelmasspor ile normal süresi 4-4 biten maçta penaltılar sonunda rakibine 4-1’lik üstünlük sağlayan Sotesspor finale çıktı.
Recep Duran’ın öğrencileri final maçında Soma Zaferspor ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 sonuçlanan karşılaşmada şampiyonu belirleyecek penaltı atışlarına geçildi. Penaltılar sonunda Soma Zaferspor’a 4-1’lik üstünlük sağlayan Sotesspor turnuva şampiyonu oldu. Sotesspor’lu futbolcuların karşılaşmalar sonrası yaşadıkları şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi..

Şampiyonada Sotesspor şampiyon olurken, Zaferspor ikinci, 301 Karaelmas Üçüncü, Somasspor dördüncü oldu.

Turnuvada İlk dörde giren takımlara ve centilmen takım Turgutalpspor’a kupa, katılım belgeleri ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN