Turgutap GSK 0-5 Saruhanlı Bld.Spor

Turgutap GSK 0-5 Saruhanlı Bld.Spor

Manisa Amatör Küme Yerel U-15 Lig dördüncü hafta maçlarına 12 karşılaşmayla devam edildi.

B-grubunda oynadığı iki karşılaşmada Akhisar Yıldırımspor’a 3-1, Gölmarmaraspor’a ise 2-0 mağlup olan Turgutalp Gençlikspor, ikinci haftayı bay geçmişti.

Yeşil-beyazlılar, 4.Hafta evinde grubun iddalı takımlarından Saruhanlı Belediyespor‘u konuk etti.

Linyit Stadında oynan karşılaşmada misafir ekip, üstün oynadığı ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İlk yarıya nazaran ikinci yarıya daha derli toplu başlayan Turgutalp Gençlikspor, ikinci yarının başında Abdullah Gürpınar ile net gol pozisyonundan ve hemen ardından Celal Sevimli ile penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Kaçan yüzde yüz gol pozisyonu ve penaltının ardından gardı iyice düşen genç Pomaklar, rakibinin iki golüne daha engel olamadı ve 3.maçından da puansız ayrılmak zorunda kaldı:0-5

Takımın teknik adamı Caner Başaran, ‘Bireysel anlamda yetenekli sporculara sahibiz ancak bu bir takım oyunu ve buda bir arada maç oynayarak gelişecek. Bugün sahada bizden daha derli toplu oynayan rakibimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Turgutalp Gençlikspor gruptaki 4.maçını 5 Mart Perşembe günü Akhisar Yıldırımspor ile Linyit Stadı’nda saat 14:00’de oynayacak..

Tüm Alt Yapı karşılaşmaları için buraya tıklayınız



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN