Turgutalp Gençlikspor, Gümbür Gümbür Geliyor..

Turgutalp Gençlikspor, Gümbür Gümbür Geliyor..

Manisa 2.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Turgutalp Gençlikspor, topbaşı yaparak 2018-2019 sezonunun hazırlıklarına başladı.

SOMADASPOR

Takımın başarılı teknik direktörü Ramazan Çapar idaresinde top başı yaptıklarını belirten Turgutalp Gençlikspor Kulübü Başkanı Remzi Paşalı, “Bu yıl hedefimiz Fair-Play ruhuyla, 1. Amatör Lig’e yükselmek” dedi.




Turgutalp Gençlikspor Kulübü, 2018-2019 2.Amatör Küme yeni sezon hazırlıklarına Soma Belediye Spor Tesislerinde yaklaşık 2 aydır haftada gerçekleştirdiği iki antrenman ile devam ediyor..

Ramazan Çapar idaresinde dün gerçekleşen antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular düz koşu ile çalışmalara başladı. Daha sonra futbolcular açma-germe hareketleri ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümün ise taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanı kulüp başkanı Remzi Paşalı ve yönetim de takip etti.

Başkan Remzi Paşalı, ”Önceliğimiz Fair-Play Olacaktır”
Turgutalp Gençlikspor Kulübü Başkanı Remzi Paşalı, yeni sezon öncesinde şu mesajları verdi: ”Yaklaşık 2 aydır haftada iki antrenman ile çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yılki kadromuzu büyük ölçüde koruduk. Üç transfer yaptık. Eski ve tecrübeli futbolcumuz Selçuk Bulut‘u bünyemizde kattık. Sotesspor’dan Kadir Balcı ve Samsunspor’dan Semih Konboz‘u renklerimize bağladık. İki transfer daha yapmayı planlıyoruz. Antrenör olarak da takımı yine bizlere çok şeyler katan Ramazan Çapar hocamıza teslim ettik. Genç ve dinamik yönetim kurulumuz ile uyum içinde harika çalışıyoruz. Bu yıl da amacımız gençlerimizi daha fazla sportif aktivitelerle buluşturmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışmak, en önemlisi de ”Fair-Play Ruhu” çerçevesinde hareket etmek ve tabi ki hedef 1.Amatör Küme”diye konuştu.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN