Turgutalp Gençlikspor 1-2 Akhisar Sanayispor

Turgutalp Gençlikspor 1-2 Akhisar Sanayispor

Turgutalp Gençlikspor, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği rakibine evinde 2-1 mağlup oldu play-off şansını kaybetti!

Manisa 1.Amatör Küme C-grubunda evinde Akhisar Sanayispor’u konuk eden Turgutalp Gençlikspor, azda olsa  Play-Off şansını devam ettirebilmesi için mutlak gelmesi gereken karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup oldu.

21 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’de Linyit Stadında oynanan maçı Onur Yayla, Mehmet Kalkan, Nusretcan Kırmızıbaş hakem triosu yönetti..

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada goller; ikinci yarıda  konuk ekipten geldi..

68.dakikada gelişen Akhisar Sanayispor atağında sağdan Ali İhsan ön direğe  kestiği topu Samet Sağbaş kafayla ağlara gönderdi:0-1



Turgutalp Gençlikspor yediği golün şokunu üzerinden atamadan kalesinde ikinci golü gördü.

İlk golün sahibi Samet Sağbaş, 80.dakikada sağ kanattan ceza sahasına girip kaleci Gökhan’ıda çalımlayarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti:0-2

Turgutalp Gençlikspor, 86.dakikada Akhisar Sanayispor’dan Tayfun Çelik’in kendi kalesine attığı golle farkı bire indirse de kalan süre puan ve ya puanlar için yeterli olamadı:1-2

Turgutalp Gençlikspor, ligin ilk devresinde deplasmanda Bekir Şahan ve Yavuz Fen’in golleriyle rakibini 2-1 mağlup etmişti.

Yeşil-beyazlı ekip, Akhisar Sanayispor mağlubiyeti ile 13 puanda kalırken, deplasmanda Bakır GB’yi 2-1 mağlup eden Mecidiyeköy Tarımspor, liglerin bitimine 3 hafta kala lider Kayalıoğluspor ile play-off’ları garantiledi.

Başaran, ”3 Maçımızı Oynayıp Sezonu Tamamlayacağız.

Akhisar Sanayispor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Turgutalp Gençlikspor teknik sorumlusu Caner Başaran, ”Akhisar Sanayispor maçı bizim için tamam ve ya devam niteliği taşıyan maçlarından biriydi. Maalesef mağlup olduk. Rakibimiz Mecidiyeköy Tarımspor da Bakır GB deplasmanında kazanınca matematiksel olarak ta bir şansımız kalmadı. Rakibimiz Akhisar Sanayispor’u tebrik ediyoruz. Önümüzde kalan 3 maçımızı oynayıp sezonu tamamlayacağız.”dedi.

Turgutalp GSK 1-2 Akhisar Sanayispor

STAD:Soma / Linyit
HAKEMLER:Onur Yayla-Mehmet Kalkan-Nusretcan Kırmızıbaş
TURGUTALP GSK:Gökhan-Enes-İbrahim-Selçuk-Kadir-Bekir-Emrah-İsa-Ertuğ-M.Yavuz-Ali
YEDEKLER:Sinan, Ahmet, Ali, Furkan, Hayati, Oğuzhan
TEKNİK SORUMLU:Caner Başaran

AKHİSAR SANAYİSPOR:Salih-Tayfun-Tayyar-Kadir-Yiğit-Arda-M.Ali-M.Senan-Mahsun-Furkan-Samet
YEDEKLER:Emir, Bilal, Ali, Fikret, M.Ali Özdemir, M.Emin, Emre
TEKNİK SORUMLU:Seyit Çetinkaya
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:dk.68 ve 80 Samet Sağbaş (Akhisar Sanayispor), dk.86.Tayfun Çelik kk (Turgutalp GSK)

11. Hafta Toplu Sonuçlar:

Bakır Gb 1-2 Mecidiye
Turgutalp Gençlik 1-2 Akhisar Sanayi
Gölmarmara 3-1 Süleymanlı
Kayalıoğluspor Bay

12. Hafta Maçları:

Akhisar Sanayi Kayalıoğlu
Mecidiye Gölmarmara
Süleymanlı Turgutalp Gençlik
Bakır GB Bay
Turgutalp GSK haberleri için buraya tıklayınız!











Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN