Transfer Dosyamız (1)

Transfer Dosyamız (1)

Şampiyon takımdan Üzeyir Ergün ve Onur Ulaş hariç neredeyse tamamı ile yollar ayrılırken altı yeni isim aramıza katıldı.

SOMADASPOR

Bolluk içinde yokluk çektiğimiz Soma ilçemizde imkanlar doğrultusunda tamamen formatlanmış bir kadro kurulumu aşamasındayken, kaynak arama çalışmaları da son hızıyla devam ediyor..

Şu ana kadar gerçekleşen ve gerçekleşmesi beklenen transferlerde nasıl bir takım ortaya çıkacak hepimiz merakla bekliyoruz, dedikten sonra transfer dosyamıza şöyle bir bakalım:

İÇ TRANSFER:
Üzeyir Ergün
Onur Ulaş
Emirhan Çakır
Kadir Karış
Mustafa Şengül

GELENLER:
Muhsin Polat (Ofspor)
Ahmet Tamet (Ofspor)
Muammer Atalay (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)
Melih Şencan (Altındağ Belediyespor)
Tunay Meral (Karadeniz Ereğlispor)
Ömer Kavurkacı (Erzin Bld.Spor)

GİDENLER:
Berkant İstanbul (Aliağa FK)
Agah Oktay Yılmaz (Payasspor)
Gökhan Sipki (Bergama Bld.Spor)
Akın Alkan (Bergama Bld.Spor)
Atalay Demirtaş (Bergama Bld.Spor)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN