Toma ve Mirlan Şampiyonluk İçin Geldik.

Toma ve Mirlan Şampiyonluk İçin Geldik.

Son üç sezondur (BAL) Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşayan Serik Belediyespor’lu 26 yaşındaki Gürcü golcü Toma Tabatadze ve 27 yaşındaki Kırgızistan’lı Milli oyuncu Mirlan Murzaev, 2018-19 sezonunda Somaspor’un şampiyonluğu için ter dökecekler..

Futbol hayatlarının dışında da çok uyumlu iyi iki arkadaş olan Mirlan Murzaev ve Toma Tabatadze’nin ortak görüşleri; ”Siyah-Beyazlı camiadan transfer teklifi aldığımızda teklifi hemen kabul ettik. Çünkü Somaspor, hedefleri olan bir takım. Bizde, her sene kafaya oynayan ancak bir türlü istedikleri hedefe ulaşamayan camiaya katkı sağlamaya geldik. Son üç sezondur şampiyonluk yaşıyoruz. Amacımız bu sezon da 4.şampiyonluğumuzu Somaspor forması altında gerçekleştirmek.. Tüm enerjimizi bu yönde sarf edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.’’dediler.




BAŞARILARI
Kırgızistanlı Mirlan Murzaev, Afjet Afyonspor, Utaş Uşakspor ve Serik Belediyespor ile BAL’dan 3. Lige yükselme başarısı bulunurken, Gürcü futbolcu Toma ise Afjet Afyonspor ve Serik Belediyespor takımlarında 3. Lige yükselme sevinci yaşadı.

1990 doğumlu Mirlan Murzaev’in BAL’da 60 maçta 23 golü bulunurken, Denizlispor forması altında da 1. Lig’de 9 maçı bulunuyor. 1991 doğumlu Toma Tabatadze ise Niğde Belediyespor, Bartınspor, Aralıklı 1961, Afjet Afyon, Kurtuluşspor ve Serik Belediyespor’da forma giyerken BAL’da 109 maçta 66 golü bulunuyor .Afjet Afyonspor’un 3.Lig’e çıkmasında büyük katkı sağladı.
www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN