Ticaret Odası 6 Yıl Aradan Sonra..

Ticaret Odası 6 Yıl Aradan Sonra..

2013 Yılında düzenlenen turnuvada ilk dört takım arasına girme başarısı gösterdikten sonra turnuvalardan 6 yıl uzak kalan Ticaret Odası, yeni yüzleriyle bu sezon görücüye çıkacak..

SOMADASPOR

Soma Termik’ten; Kadir Durhan, Onur Çetin, Taci Çetinkaya, Gökhan Elmalı, Ataberk Ateş, Burak Çiçek ve Laz İbo, Genç Girişimcilerden; Candaş Karataş, Demir Ali, Osman Uysal ve Emrah Cantürk, Karaelmas’tan Emrah Köroğlu, Sotesspor’un Bal’da oynadığı dönemlerde de kalesini koruyan Çağlar Bozca ve Medigün Hastanesinin kalesini koruyan Sonay Yankılıç yeni sezonda Ticaret Odası takımı için sahada ter dökecek oyuncular..

SAYGI-SEVGİ VE ŞAMPİYONLUK
Yeni oluşumda Ticaret Odası forması giyecek olan futbolcuların ortak görüşü; ”Soma’nın birbirinden değerli, turnuvada yıllardır boy göstermiş futbolcularını bir araya getiren bu oluşum için Ticaret odası başkanı sayın Cem Doğan‘a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu seneki parolamızı: Takım içinde kardeşlik, rakibe saygı, sonu şampiyonluk olarak belirledik. Bu bağlamda tüm takımlara başarılar dileriz” şeklindeydi.




Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN