TFF 3. Lig’de Gruplar Belirlendi

TFF 3. Lig’de Gruplar Belirlendi

TFF 3. Lig’in çiçeği burnundaki takımı Somaspor’un 2019-2020 sezonunda mücadele edeceği rakipleri ve grubu bugün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından çekilen kura ile belirlendi.

SOMADASPOR

İstinye’deki Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleşen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, genel sekreter yardımcısı Özcan Şepik ve maç planlama müdürü Besim Yalçın’ın yanı sıra TFF 3. Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı.

Üç grupta karşılaşmaların yapılacağı ligde, iki grup 18 takım, bir grup ise 17 takımdan oluşacak.

3.Grupta mücadele edecek Somaspor’un rakipleri şöyle oluştu:

1-Somaspor
2-Nazilli Belediyespor
3-Muğlaspor
4-Nevşehir Belediyespor
5-Osmaniye Futbol A.Ş
6-Diyarbekirspor
7-Batman Petrolspor
8-Malatya Yeşilyurt
9-Pazarspor
10-Kelkit Belediyespor
11-Yozgatspor 1959
12-Altındağ Belediyespor
13-Darıca Gençlerbirliği
14-Gölçükspor
15-Bayrampaşa
16-Halide Edip Adıvar
17-Karacabey
18-Modafenspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN