Tenis Turnuvası Büyük Bir Ödül Şöleniyle Kapandı.

Tenis Turnuvası Büyük Bir Ödül Şöleniyle Kapandı.

Soma İlçemizde birincisi düzenlenen Soma Kaymakamlık Tenis Turnuvası dün akşam Ramada Otel havuz başında Sayın Belediye Başkanımız Ali Tulup’un da katılımı ile yapılan görkemli ödül ve kapanış kokteyli ile sonlandırıldı.

19 Haziran’dan bu yana devam eden turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa, madalya ve katılım belgeleri takdim edildi.



Ödül Töreni sonrasında, Turnuva Organizasyonu Sorumlularından Cem Çelik ve Refik Ağartan şunları söylediler;

“Uzun zamandır hayata geçirmek için altyapısını kurduğumuz ve çalışmalar yaptığımız bir ilki ilçemizde gerçekleştirmiş olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tenis Sporunun ilçemizde yaygınlaşmasını, düzenli oynanmasını, tesislerinin çoğalması konusunda attığımız adımların bir ilki bu turnuva aynı zamanda. Sayın Belediye Başkanımızdan da tesisleşme konusunda olumlu yaklaşımlar ve destekler aldık. Huzurunuzda teşekkürlerimizi kendisine sunmak isteriz. Birçok zorluğa, eksikliğe ve olumsuzluklara rağmen, sportif anlamda centilmence ve rekabetçi bir ortamda geçen bu ilk turnuvaya katkı ve renk veren tüm sporcu arkadaşları ve ailelerini katkılarından dolayı kutluyor, kategorilerinde dereceye giren arkadaşları da kutluyoruz. Gelecek süreçte, ilk kıvılcımlarını çaktığımız bu organizasyonların çoğalarak devam etmesi en büyük arzumuzdur. Her türlü sporun bireysel ve sosyal yaşamımıza katkıları kaçınılmazdır.



Böyle bir turnuvanın bu seviyede organize edilmiş olmasının, özellikle tenis ve dolayısıyla diğer birçok amatör sporun önünü açacağına ve yaygınlaşmasını sağlayacağına inanıyoruz. Günlük yaşamlarımızın tekdüzeliğini bu tip sosyal paylaşımlarla aşacağımızı düşünüyoruz. Şanslıyız ki; Bugün olduğu gibi sportif alanda hazırlanacak doğru projeleri ve atılacak doğru adımları ilçemizde destekleyecek Mülki ve İdari Amirlere sahibiz. Sonuç olarak emeklerimizin, gayret ve özverilerimizin neticesini bu akşam gerçekleşen törenle taçlandırdık. Emeği geçen tüm dostlara saygılarımızı ve sevgilerimizi sunarız.”dediler.

Kupa ve Madalya Töreni İle Son Buldu

Saat 21:00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan tören Turnuva Komitesi’nin tanıtımı, Kupa, Madalya ve Katılım belgelerinin sporculara verilmesi, slayt gösterimi ve ikramlarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku içerisinde devam etti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN