Tecrübeli Golcü Karabulutspor’da..

Tecrübeli Golcü Karabulutspor’da..

Manisa 2. Amatör Lig ekiplerinden Karabulutspor, tecrübeli golcü Osman Çakır’ı renklerine kattı.

SOMADASPOR

Sezonun ilk yarısında 1. Amatör Lig A-grubunda Süleymanlı Belediyespor’u attığı ve attırdığı gollerle Play-Off’lara taşıyan 1987 doğumlu Osman Çakır, “2018’de yarım sezon oynayıp 8 gole imza attığım eski takımım Karabulutspor’a yeniden hizmet edecek olmam beni bir hayli heyecanlandırdı. Karabulutspor köklü bir camia. Süleymanlı Belediyespor ile yaşadığım grup şampiyonluğunu Karabulutspor ile hem grup şampiyonluğu hem de Play-off şampiyonluğu olarak yaşamak istiyorum. Bu anlamda da bütün bilgi-birikimimi ve enerjimi yeni takımımın başarısı için harcayacağım.”dedi.

Futbola Soma Linyitspor’da başlayan Osman Çakır, Somaspor, Acar İdmanyurdu, Kınık Belediyespor ve Süleymanlı Belediyespor formaları giydi. Osman Çakır, 2oo3’ten buyana rakip ağları toplan 263 kez havalandırdı. Tecrübeli golcü 2018’de yarım sezon oynadığı şimdiki takımında 8 gol, son olarak ta şampiyon yaptığı Süleymanlı Belediyespor’da 11 gole imza attı.

E-Grubunda mücadele edecek Karabulutspor’un grubunda şu takımlar bulunuyor;
Akhisar Sanayispor, Turgutalp Gençlikspor, Gördesspor, Selçiklispor, Zaferspor, Karabulutspor, Sazobaspor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN