Süleymanlı Bld.Spor 4-5 Turgutalp Gençlikspor

Süleymanlı Bld.Spor 4-5 Turgutalp Gençlikspor

Gol düellosunu Turgutalp Gençlikspor kazandı.

Manisa 1.Amatör Küme C-grubu 12.hafta maçında 13 puanla üçüncü sırada yer alan Turgutalp Gençlikspor, deplasmanda karşılaştığı Süleymanlı Belediyespor’u 5-4 mağlup etti..

29 Aralık Pazar günü Süleymanlı sahasında oynanan mücadeleyi Kerim Uzun, Mehmet Kalkan ve H.Barkın Börekçi hakem triosu yönettiler.

9 Golün atıldığı karşılaşmayı deplasman ekibi Turgutalp Gençlikspor, İbrahim Daldır (3), Oğuzhan Elmas (2) ve Muhammet Yavuz Fen’in attığı gollerle 5-4 kazandı.

Süleymanlı Bld.Spor galibiyeti ile puanını 16’ya çıkaran ancak play-off şansını yitiren yeşil-beyazlılar, kalan iki maçını Mecidiyeköy Tarımspor ve Bakır GB ile formalite niteliğinde oynayacak.

Turgutalp GSK haberleri için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN