Süleyman Öztürk, Yeni Sezonu İple Çekiyor..

Süleyman Öztürk, Yeni Sezonu İple Çekiyor..

Geçtiğimiz sezonun 8.haftasında Alaşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve sakatlıktan dolayı da fazla forma şansı bulamayan Süleyman Öztürk, yeni sezona bomba gibi geliyor..

Bölgesel Amatör Ligde yaptığı 14 flaş transferlerle kafaya oynayacak takım kuran Somaspor, iç transferde de 3 oyuncuyla nikah tazelemişti.

Bu oyunculardan biri olan 1994 Manisa doğumlu Süleyman Öztürk, yapılan kaliteli transferlerin takım içerisinde rekabeti doğuracağı ve bu rekabette takımımıza pozitif yönde sirayet edeceğini belirtti.

Orta sahada süre aldığı maçlarda başarılı bir performans sergileyen Süleyman, yeni sezon öncesinde şunları söyledi: ”Yeni sezona formda girebilmek ve hocamızın takdirini kazanmak için çok iyi hazırlanıyorum. Takımımıza kazandırılan futbolcular gerçekten çok kaliteli oyuncular. Ben ve arkadaşlarım, Somaspor’umuz başarısı için elimizden gelenin bir fazlasını yapıp, yıllardır özlediğimiz profosyonel lige Allah’ın izniyle bu sezon ulaşacağız.” dedi.

somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN