Sotesspor’da Galibiyet Sevinci Sürüyor..

Sotesspor’da Galibiyet Sevinci Sürüyor..

Manisa 1.Amatör Küme B-Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sotesspor, Çağlayanspor deplasmanında alınan 3 puanın sevinci sürüyor.

İmkansızlıklara rağmen mücadelelerini sürdüren mavi-beyazlılar, korkulu gittikleri Çağlayanspor deplasmanında 2-1 galibiyetle ayrılarak ”şampiyonluk ve onur savaşımızı sonuna kadar sürdüreceğiz” mesajını verdi.

Takımın başarılı antrenörü Recep Duran, Somalı bir antrenör olarak Sotesspor’un ilçede hak ettiği değeri görmediğini söyledi. Duran ”Tüm imkansızlıklara rağmen sahada yüreğini ortaya koyan, forması için savaşan ve emeğinin hakkını maddi değil de manevi alan futbolcularımı canı gönülden kutluyorum.”dedi. Duran, zorlu geçen Çağlayanspor maçı sonrası üzerine binen stres ve yorgunluğu çay içerek attı. EMRE DEMİR SONRADAN OYUNA GİRDİ..

Çağlayanspor karşısında ilk yarı gol yollarında etkili olamayan Sotesspor devreyi 0-0 kapattı. Teknik Sorumlu Recep Duran, ikinci devreye Mustafa DuranEmre Demir değişikliği ile başladı. Emre Demir Recep hocasını mahçup etmedi ve attığı iki golle takımını zirveye ortak etti.

Sotesspor bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

B-GRUBU 13.HAFTA MAÇLARI

Hacırahmanlı Bld-Kayalıoğluspor

Karabulutspor-S.Yılmazspor

Halitpaşa Bld-A.Çağlayanspor

Paşaköyspor-A.Yıldırımspor

Gördes Güneşli-Süleymanlı Beld.

Sotesspor (Bay)

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN