Sotesspor Play-Off Şansını Kaybetti!

Sotesspor Play-Off Şansını Kaybetti!

Manisa 1.Amatör Küme B-grubu 21.hafta maçında deplasmanda Süleymanlı Belediyespor’a konuk olan Sotesspor, Play-Off şansını son haftaya taşıması için mutlak gelmesi gereken karşılaşmada, rakibine 1-0 mağlup oldu.

3 KIRMIZI KARTIN ÇIKTIĞI KARŞILAŞMAYI EV SAHİBİ EKİP KAZANDI

Sotesspor’dan 90.dakikada Sinan Yıldız, 90+2.dakikada İhsancan Çetin, Süleymanlı Belediyespor’da ise Murat Duman’ın kımızı kart gördüğü karşılaşmada ev sahibi ekip 88.dakikada Ercan Ulutaş’ın attığı golle 3 puanı alan taraf oldu.

SOTESSPOR ”TAMAM” S.BELEDİYE ”DEVAM” DEDİ

Play-Off’u hedefleyen Sotesspor, bu şansını kullanamazken, Süleymanlı Belediyespor son haftaya çok büyük avantaj yakaladı.

CANINIZ SAĞOLSUN

İmkansızlıklara rağmen son maça kadar iddasını sürdüren, arma için terinin son damlası kadar verilen görevi yerine getirmeye çalışan; teknik ekip ve futbolcu topluluğunu kutluyorum..Canınız sağ olsun..

 somada spor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN