Sotesspor, Bir Sezonun Emeğine Bağlı 90 Dakikaya Çıkacak!

Sotesspor, Bir Sezonun Emeğine Bağlı 90 Dakikaya Çıkacak!

İlçemizi Manisa 1.Amatör Küme B-grubunda temsil eden Sotesspor, Süper Amatör Küme’ye direk çıkma ve ya en kötü Play-Off’lara kalma adına kendi gibi aynı hesapları yapan Kayalıoğlu deplasmanında zorlu sınav verecek.

Manisa 1.Amatör Küme B-grubunda haftanın nabzı Kayalıoğlunda atacak. 36 puana sahip lider Gördes Güneşlinin ardından 32 puanla ikinci sırada yer alan Sotesspor ile, 31 puanla 3.sırada yer alan Kayalıoğlu Play-Off adına büyük önem taşıyacak karşılaşmada kozlarını Kayalıoğlu stadında paylaşacak. Kerim Uzun-Serkan Öksüz ve Murat Şişkolar’ın görev alacağı karşılaşmanın başlama saati:14:00

Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı Sotesspor 2-1 kazandı.

RECEP DURAN, ”BURAYA KADAR HEDEFİMİZDE SAPMA OLMADI”
Mavi-Beyazlı ekip, kalan son 3 hafta da sıkıntı yaşamamak adına mutlak puan veya puanlarla ilçeye dönmenin hesabı yaparken, teknik sorumlu Recep Duran, karşılaşmanın önemine değinerek şunları söyledi: ” Sezon başında takım olarak bazı hedefler koyduk ve tüm imkansızlıklara rağmen ligin bitimine 3 hafta kala istediğimiz hedefe ulaştık. Pazar günü Kayalıoğlu stadında oynayacağımız zorlu bir deplasmanımız var. Bu deplasman her iki takım adına da koca bir sezonun emeğine bağlı bir maç olacak. Buradan alacağımız puan ve ya puanlar bizi hedefimize biraz daha yaklaştıracak. Takım olarak fizik ve mental açıdan karşılaşmaya hazırız. Bizim için tek olumsuzluk futbolcumuz Kazım Kamburun dedesinin vefatı dolayısıyla bu önemli karşılaşmada takımdaki yerini alamayışı olacak”dedi.

Geçen hafta Hacırahmanlı karşısında alınan farklı galibiyet ile büyük moral kazandıklarını belirten Recep Duran, ”Aynı başarıyı Kayalıoğlu maçında da elde edeceğimize inanıyorum”dedi.

 

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN