Somaspor’un 2.Etap Kampı Başladı

Somaspor’un 2.Etap Kampı Başladı

TFF 3.Lig ekiplerinden Somaspor, ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Kocaeli’de ilk antrenmanını yaptı.

2020-2021 sezon hazırlıklarının ilk etabını Soma’da kendi tesislerinde tamamlayan siyah-beyazlı ekip 2 günlük izinin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Kocaeli’ne gitti.

Kocaeli Kartepe’de yer alan The Green Park Hotel’de kampa giren siyah-beyazlılar, burada ilk antrenmanını bugün (salı) yaptı. Teknik Direktör Burhanettin Basatemür‘un Melih Vardar‘ın cenazesi için İzmir’de olmasından dolayı katılamadığı antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

28 Ağustos’a kadar çalışmalarını Kartepe’de sürdürecek olan Somaspor bu süre içerisinde 3’de hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlılar ilk hazırlık maçını 22 Ağustos’ta Kocaelispor ile oynayacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN