Somaspor’da Sakat ve Cezalı Oyuncular Can Sıkıyor!

Somaspor’da Sakat ve Cezalı Oyuncular Can Sıkıyor!

Somaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün sürdüreceği  antrenmanla tamamlayacak..

HABER:SOMADASPOR.COM

Siyah-beyazlılar’ın, dün TFF Soma Belediye Tesislerindeki Suni Çim’de Teknik Direktör Mustafa Bahadır nezaretinde yaptığı antrenmanda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu Ayvalıkgücü Belediyespor maçı öncesinde sıkıntı yaratıyor.

1 CEZALI, 5 SAKAT OYUNCU
Kırgızistan Milli Takımından sakat dönen Mirlan Murzaev ve Aliağa maçında sakatlanan Akın Alkan oynamamaları kesinleşirken, Coşkun Kılıç, Olgay Coşkun ve Oğulcan Aktaş’ın durumları maç günü belli olacak..
Ayrıca geçen sezon Fatsa Belediyespor’dan bir maç cezası bulunan Gökhan Sipki, karşılaşmayı tribünden izleyecek..

“ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ”
Somaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğundan yakındı. Bunun bir mazeret olmayacağını ifade eden Bahadır, “Önemli oyuncularımızın böylesine önemli bir maçta yer alamayacak olmaları canımızı sıksa da onların yerine oynayacak futbolcularım sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğinden hiç şüphem yok. Taraftarımızdan istediğimiz sabırlı olup desteklerini bizlerden esirgemesinler’’dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN