Somaspor’da Nefesler Tutuldu

Somaspor’da Nefesler Tutuldu

TFF 3.Lig 3.Grupta topladığı 25 puanla 2.sırada yer alan Somaspor’da, ligin istikrarsız takımlarından Pazarspor arasında oynanacak karşılaşma öncesinde nefesler tutuldu.

Hafta başından beri her maça olduğu gibi bu maça da final maçıymış gibi hazırlanan Somaspor’da maç saati beklenmeye başladı.

Oynadığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan siyah-beyazlılar, yarın oynanacak maçta da Pazarspor’u mağlup edip galibiyet sayısını dokuza çıkarmayı hedefliyor..

Evinde oynadığı 6 maçta sadece Muğlaspor’a puan kaptıran Somaspor, diğer 5 maçtan sahadan 3 puanla ayrıldı. Yarın ki maçta da rakiplerini mağlup edip zirveye sıkı sıkı sarılmayı isteyen Burhanettin Basatemür’ün talebeleri özellikle bu maçta büyük taraftar desteğine ihtiyaç duyacak..

Basatemür, ”Dikkatli Olmalıyız!”

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, Pazarspor maçı öncesinde oyuncularına sürekli uyarılarda bulunuyor. Hafta başından beri bu maça odaklandıklarının altını çizen Burhanettin Basatemür, ”Pazarspor, özellikle deplasmanlarda çok koşan ve mücadele eden bir takım. Kesinlikle çok dikkat etmemiz gereken bir maç. Kendi oyunumuzdan taviz vermeden sabırlı bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan da stadyumu doldurmasını ve her türlü şartta destek olmasını bekliyoruz. İnşallah kazanan biz oluruz.”ifadelerini kullandı.



Takımda İki Eksik Oyuncumuz Var!

Takım kadrosunda ameliyat olan Mehmet Bağlı ve Darıca GB maçında çapraz bağları kopan Erkul Küçük’ün haricinde eksik oyuncu bulunmuyor..

Sarı Kart Sınırında 2 Oyuncumuz Var!

Somaspor’da maç öncesi 3’er sarı kartla, kart cezası sınırında bulunan Yusuf Can Abay ve Muhsin Polat, yarınki maçta kart görmeleri halinde 14.hafta Osmaniye Futbol maçında cezalı duruma düşebilir..

Maçın Hakemi İstanbul Bölgesinden

17 Kasım Pazar günü saat 13:30’da Soma Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise yine İstanbul Bölgesi hakemleri Önder Çalış ve Deniz Demirel yapacak. Maçın 4.hakemliğini ise Barış Esa üstlenecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN