Somaspor’da Mirlan Murzaev ile Yollar Ayrıldı!

Somaspor’da Mirlan Murzaev ile Yollar Ayrıldı!

Sezon başı büyük ümitlerle Serik Belediyespor’dan transfer edilen 27 yaşındaki Kırgızistan asıllı Milli oyuncu Mirlan Murzaev, sakatlık ve Milli Takım maçlarından dolayı Somaspor‘a bir türlü katkı sağlayamadı.

SOMADASPOR

Geçen hafta Yıldırım Belediyespor maçının 78.dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden  Mirlan’ın, İzmir de yapılan tetkitlerinde sağ arka ve sol ön adalesinde yırtık tespit edildi.

Doktorların en az 3 ila 4 hafta tedavi görmesi gerektiği söylenilen talihsiz oyuncu, Somaspor’a katkı sağlayamayacağından dolayı yönetimden affını istedi. Mirlan, yönetimle  karşılıklı anlaşarak ülkesi Kırgızistan’a gitti.

Yönetici Abdullah Karış‘ın kulüpten yaptığı açıklamaya göre: ”Sezon başından beri milli takım ve sakatlıklardan dolayı takımımıza bir türlü katkı sağlayamayan Mirlan’ın ülkesinde milli takım doktoruna kontrol olmak istediğini belirterek, ”Mirlan gibi bir oyuncumuzun sakatlığı tabi ki bizleri üzdü. Ülkesinde milli takım doktoruna kontrol olmak istedi. Biz de kulüp olarak kendisine izin verdik ve yollarımızı ayırdık”dedi.

ATALAY 2 HAFTA, COŞKUN BELKİ!
Öte yandan geçen hafta Yıldırım Belediyespor maçında sakatlanan Atalay Demirtaş iki hafta takımdan uzak kalacak. Tedavisi İzmir’de devam eden Coşkun Kılıç‘ın durumu ise maç günü belli olacak.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN