Somaspor’da Kaynaşma Yemeği.

Somaspor’da Kaynaşma Yemeği.

Sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Bahadır, yardımcı antrenörler Yasin Tunçer ve Şenol Sevindi nezaretinde Linyit Tesislerinde günde yaptığı çift antrenmanlarla sürdüren Somaspor’u, yönetim yalnız bırakmıyor.

Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanan Siyah-Beyazlı ekip, yeni transferleri ile birlikte adaptasyon sürecini atlatmaya çalışıyor. Gelecek sezona hem fiziksel hem de mental açıdan fırtına gibi girmeyi hedefleyen Somaspor’da Başkan Yusuf Değirmenci ve yöneticiler takıma kaynaşma adına yemek verdi..

YÖNETİMDEN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ
Linyit Tesislerinde, ilk etap çalışmalarını fizik-kondisyon ve adaptasyon ağırlıklı geçiren siyah-beyazlılar, başkan Yusuf Değirmenci, yöneticiler Hakan Aydın, İhsan Çetin, Abdullah Karış, Özgür Şen, Haydar Güllü ve Musa Madan’ında yer aldığı Cafem Sokakta verilen yemekte bir araya geldiler..
Teknik Direktör Mustafa Bahadır, yardımcı antrenör Yasin Tunçer, kaleci antrenörü Şenol Sevindi ve yöneticileri de yanına alan Kulüp Başkanı Yusuf Değirmenci, kaynaşma adına hem futbolcularla yemek yedi hem de uzun uzadıya sohbet etti.
Yemeğe davetli olan Vekil, Belediye Başkanı, Kaymakam ve İlçe Başkanı anılan tarihte Tarım Bakanının Manisa’ya gelmesiyle yemekte olamadılar..

DEĞİRMENCİ ”DESTEK BEKLİYORUZ.”
Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yusuf Değirmenci, ”Soma’lı sporseverlerin özlemle beklediği şampiyonluk için yola çıktık. Bu bağlamda Somamızın ileri gelenlerinden ve şirketlerden maddi-manevi destek bekliyoruz.”dedi.
www.somadaspor.com




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN