Somaspor’da Kale Güven Verdi..

Somaspor’da Kale Güven Verdi..

Somaspor kaleci antrenörü Şenol Sevindi, Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasında Onur Nazmi Terzioğlu’in sergilediği performanstan dolayı bir hayli keyifli.

HABER:SOMADASPOR.COM

Kaleci Antrenörü Şenol Sevindi, kadrodaki üç tane Onur Nazmi Terzioğlu, Tunay Meral ve Arda Ünal gibi yetenekli kaleciler arasında hem ciddi bir rekabet hem de büyük bir dayanışma olduğunu, bunun da takıma başarı getireceğini söyledi.

Sevindi, ‘’Eskilerin deyimiyle; bir takımın atanıyla tutanı iyi olursa; başarı kaçınılmaz olur. Maşallah atanımız bu hafta rakip ağları üç kere havalandırdı. Tutanımız, kalecimiz Onur’da galibiyette büyük rol oynadı.’’dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN